GYIK

Mi történik egy szervezetfejlesztési folyamat során?
Először a vezetőkkel találkozunk és beszélgetünk az elvárásaikról és a szervezet jelenlegi helyzetéről. Készülhetnek kérdőíves felmérések, megfigyelések és interjúk. Majd javaslatot teszünkk egy programra, amit közösen elemeire bontunk és időben betervezünk. Leggyakrabban workshopokról, coachingokról, tréningről beszélhetünk szervezetfejlesztés kapcsán. Ezeket folyamatosan értékeljük és követjük.
Mennyi időt igényel egy szervezetfejlesztés?
Attól függ, hogy honnan hová kell eljuttatni a szervezetet és milyen nagyságú szervezetről beszélünk. Valamint egy szervezetfejlesztés program több lépésből és programból áll, amit az érintettek naptárjához igazítunk. Vannak rövid kifutású fejlesztési programok, melyek 3-6 hónapot vehetnek igénybe. Komplexebb témák esetén fél-egy évvel számolunk. A javaslatunk az, hogy érdemesebb előre gondolkodni és mint az üzleti év egyéb elemeit, a szervezetfejlesztést is előre megtervezni/megterveztetni.
Mikor kell fizetni?
A fizetési időkben mindig a szerződéskötéskor egyezünk meg. Két opció szokott működni: az egyes munkafázisok után (workshopok vége, coaching zárás), vagy havi lebontású ciklusokban az adott hónap teljesítésigazolásai alapján.
Valamilyen különleges csapatépítőt akarok, tudtok segíteni?
Segíthetünk ötletelni. Alapjában véve nem mi vagyunk azok, aki az extrém túrák élményét vagy a sushi készítés rejtelmeinek felfedezését megszervezi nektek. Elkísérhetünk titeket ezekre, de a mi munkánk lényege, hogy a csapattá válás dinamikáját hivatott generálni és az ehhez szükséges elemeket és kompetenciákat fejleszteni.
Fejlesztést magamnak is vehetek igénybe?
Természetesen. Vállalkozó vagy, embereket irányítasz, vagy csak szeretnéd a karriered előre mozdítani? Esetleg nehézségeket megoldani, új szerepkörnek megfelelni? Mind-mind olyan téma, amiben szívesen támogatunk. De bátran vedd fel velünk a kapcsolatot és mi nyíltan megmondjuk, hogy tudunk-e a fejlesztő partnered lenni.
A kiválasztás során a toborzásban is tudtok segíteni?
A toborzáshoz tanácsadással járulunk hozzá. Ennek során segítünk a keresett munkakörnek megfelelő toborzási stratégiát kialakítani számodra, de a toborzást nem mi bonyolítjuk le. Neked kell megoldanod.
Pszichológiai tanácsadást is vállaltok?
Nem. Bár pszichológiából diplomáztunk és a tudásunkat naprakészen tartjuk, mert szeretjük ezt a tudományt, kifejezetten pszichológiai tevékenységet nem végzünk. A munka világában szereztünk gyakorlatot és ott is kamatoztatjuk a tudásunkat. Egészségügyi tevékenységet nem végzünk.

Kérj ajánlatot

Az alábbi űrlap kitöltésével kérhetsz előzetes ajánlatot. Kérlek, hogy néhány mondatban fogalmazd, meg miben segíthetünk. Ez fontos a programjavaslat kialakításához. Amennyiben pontosabb információkra van szükségem az ajánlat kialakításához, felvesszük Veled a kapcsolatot. Az ajánlatot, az információk pontosításától számítva egy héten belül elkészítem számodra.

A javaslatom legtöbbször az, hogy az előzetes ajánlat mellé egyeztessünk egy személyes konzultációt.

[contact-form-7 id="2377" title="Konzultáció"]