Szervezeteknek

Szervezetekkel dolgozni számomra olyan, mintha lehetőségem lenne egy új kultúrát felfedezni: Ők vajon hogyan élnek? Milyen szokásaik vannak? Hogyan képzelik el magukat a világban? Jó látni, hogy egy-egy sikeres vezetői fejlesztés hogyan hat pozitívan több munkatárs hétköznapjaira. Megtiszteltetésként élem meg, ha cégek megengedik, hogy részese lehessek a jövőjük alakításának. Büszkeséggel tölt el, ha tudom, hogy partnereim sikereket érnek el.

Szervezetfejlesztés

A szervezetfejlesztés mindig tervszerű folyamat, ami az egész szervezetet érinti az életképesség és hatékonyságnövelés céljából.

Coaching (Egyéni Business, Csoportos, Team, Shadow)

A coaching egy személyhez igazított fejlesztő, előrevivő folyamat. A coach és coacholt személy (coachee) partneri kapcsoltára alapozva előre meghatározott céllal létrejövő együttműködés.

Vezetőfejlesztés

Mert az igazi vezetők felelősséget vállalnak a munkájukért, az embereikért, a területért, amit visznek.

Csapatépítő tréningek lebonyolítása

A csapattá válás egy folyamat, dinamikája van. Egy-egy közös élmény segíti a folyamatot, de nem mindig elégséges az eredményhez. A csapatépítés számomra azt jelenti, hogy egy munkacsoportból csapat lesz.

Workshopok levezetése

Keretben tartva a megbeszélést előmozdítja a résztvevők bevonódását a munkába, segíti a témák szükséges színvonalú feldolgozását és az esetleges felszín alatti véleménykülönbségek megnyilvánulását és feloldását.

HR kompetenciák fejlesztése

Az emberekkel és emberi kapcsolatokkal való gazdálkodást már nem csak a HR-esek végzik, ez mára már a vezetőkkel kialakított közös feladattá vált. Együttműködésük fontos.

Autogén tréning oktatás

Fejlődő, rohanó világunkban elengedhetetlennek tartom a kikapcsolódás, ellazulás képességének gyakorlását. Legyen szó akár munka közbeni 10 perc szünetről, vagy éjszakai nyugodt alvásról, relaxálni jó.

De a fentiekre hagyatkozva keressetek bátran más kérdésekkel is. Az eddigi témákkal is volt egyszer régen egy első alkalom, amikor dolgozni kezdtem. Ha pedig a témádban esetleg mégsem tudok partner lenni, segítek keresni olyat, aki igen.