Hogyan dolgozunk?

Tudjuk, hogy cégvezetőként hatalmas teher nehezedik rád a mindennapok során, viszont annak a tudásnak is a birtokában vagyunk, amellyel mindezeket a nehézségeket leemelhetjük a válladról. Ha változásra vágysz, mi készen állunk rá, hogy tanácsainkkal, kidolgozott és kipróbált módszereinkkel támogassuk a céged és a személyes fejlődésed.

Szakmaiságunk alapelvei

Szervezetfejlesztést minden vállalkozásnak. HR ismereteket minden vállalkozónak. Hisszük, hogy ez nem csak a nagyok kiváltsága és hogy ez nem csak problémaelhárítás. Tudjuk, hogy logikus struktúrában építkezni és fejlődni még a legmerészebb vállalkozás számára is kifizetődő. Az embert helyezzük fókuszba. Célunk az, hogy arra hívjuk fel a figyelmet, hogy a technológiai fejlődés mellett az emberi tényezők kiemelten fontosak az élhető, egészséges munkavégzéshez és a fenntartható sikerekhez.

A Mindset For You-t azért hívtuk életre, hogy szervezeteknek, vezetőknek és alkalmazottaknak egyaránt lehetőséget biztosítsunk az eredményes és fenntartható fejlődésre. Célunk, hogy Kelet-Magyarország meghatározó humán fejlesztő partnerévé váljunk, amely szakmai korrektséggel fogja össze az azonos megközelítéssel dolgozó szakembereket.
Az embert helyezzük fókuszba. Célunk az, hogy arra hívjuk fel a figyelmet, hogy a technológiai fejlődés mellett az emberi tényezők kiemelten fontosak az élhető, egészséges munkavégzéshez és a fenntartható sikerekhez. A Mindset for You-t azzal a céllal hívtuk életre, hogy Kelet-Magyarország meghatározó humán fejlesztő partnere legyen, mely szakmai korrektséggel fogja össze az azonos megközelítéssel dolgozó szakembereket.
Az embert helyezzük fókuszba. Célunk az, hogy arra hívjuk fel a figyelmet, hogy a technológiai fejlődés mellett az emberi tényezők kiemelten fontosak az élhető, egészséges munkavégzéshez és a fenntartható sikerekhez. A Mindset for You-t azzal a céllal hívtuk életre, hogy Kelet-Magyarország meghatározó humán fejlesztő partnere legyen, mely szakmai korrektséggel fogja össze az azonos megközelítéssel dolgozó szakembereket.

Szolgáltatások

Proaktív szervezetfejlesztés, Vállalkozóból vezető, Üzleti coaching, Tanácsadás, Találd meg a miérted!
Tovább

Cikkek

Tippek vállalkozóknak, fejlesztési ötletek mindenkinek. Gondolatok a munka világáról, vezetésről, HR-ről.
Tovább

Hogyan dolgozunk?

01.
Megfogalmazzuk a célt.
02.
Kiválasztjuk az eszközt.
03.
Megtervezzük a folyamatot.
04.
Kidolgozzuk a stratégiát.
05.
Elvégezzük a fejlesztést.
06.
Megfigyeljük a változást.
07.
Elemezzük a folyamatot.
08.
Kiértékeljük az eredményt.

Az alábbi értékek mentén dolgozunk

Egyedi megoldások

Nem sablonokban gondolkodunk. A fejlesztést mindig hozzád és a szervezetedhez igazodva alakítjuk ki.

Maximális odafigyelés

Nálunk mindig Te vagy a középpontban. Nincs telefonhasználat, nincs közbevágás, kizárunk minden zavaró tényezőt.

Követhetőség

Veled, közösen határozzuk meg a célokat és a folyamatokat. Csak olyan programokat kínálunk, amiket Te is átlátsz és követni tudsz.

Nyílt kommunikáció

A kulcs az őszinteség. Minden találkozás alkalmával olyan környezetet teremtünk, ahol nyíltan és hatékonyan tudunk kommunikálni.

Célorientált programok

Az elérendő célhoz választunk eszközt. Egy problémánál nem a látható tünetek enyhítésére, hanem a kiváltó okok kezelésére koncentrálunk.

Titoktartás

A megbeszéléseken vagy a fejlesztéseken elhangzó információkat sosem minősítjük, és minden esetben bizalmasan kezeljük.

Eszköztárunk

Tanácsadás és coaching.
Szervezeti diagnosztika.
Kompetencia alapú interjú.
Csoportos és team coaching.
Workshop.
Kompetencia felmérés: AC, DC, tesztek és gyakorlatok.
Kompetencia felmérés: AC, DC, tesztek és gyakorlatok.
Tréning.
Pszichológiai tesztek és diagnosztikai eszközök.
Pszichológiai tesztek és diagnosztikai eszközök.

Referenciáink

 • Ha szeretnél magabiztosabban állni a kihívások elé, mindenképp ajánlom ezt a relaxációs módszert. Nóra nagyon kedves , és figyelmes , tiszta szívvel ajánlom mindenkinek.

  Lovas Mária - sportoló, vállalkozó

 • Legyen szó egy gyakorlati motivációs workshopról vagy HR rendszerek fejlesztéséről & kialakításáról, tudom, hogy mindig számíthatok rá. Felkészültségével, pragmatikus szemléletével és magas empátiájával többször segített már nekem kihozni a legjobbat az adott helyzetből, amikor elakadtam. Köszönöm utólag és előre is!

  Sipos Dávid Tamás - HR tanácsadó

 • A Mindset for You proaktív szervezetfejlesztése összetartó és céltudatos közösséggé kovácsolta a csapatunkat. Felszínre kerültek mélyen gyökerező problémák, őszintén tudtunk beszélgetni személyes és céget érintő nehézségekről, zárkózottabb és újonnan érkező munkatársainknak pedig egy teljesen új oldalát ismerhettük meg.

  Nóri kedves, segítőkész és figyelmes személyiségének köszönhetően már az első csoportos foglalkozás oldott hangulatban és eredményesen zajlott, amióta pedig Panna is bekapcsolódott a munkába, a középvezetők képzésére is kiemelt figyelmet tudunk fordítani.

  Munkatársaink pozitív visszajelzése és lelkes hozzáállása visszaigazolta, hogy érdemes volt belevágnunk a szervezetfejlesztésbe. Biztosak vagyunk benne, hogy 2021-ben is folytatjuk az együttműködést.
  Bővebben elolvasom

  Szikszai Tamás és Oláh Bertold - CEO FutureManagement

 • Magas szintű szakmai felkészültsége, éleslátása és gyakorlatias attitűdje mind a program kezdeti finomhangolása, mind pedig sikeres kivitelezése szempontjából óriási biztonságot és támogatást jelentett számunkra. Személyében egy olyan üzleti partnerre találtunk, aki szerteágazó tapasztalataival és gazdag módszertani eszköztárával minden helyzetben kész volt válaszolni kihívásainkra. Köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk.

  Nóra magabiztos szaktudása, megnyerő és támogató személyisége a sikeres együttműködés garanciája, ezért csak ajánlani tudom mindazoknak, akik minőségi támogatást keresnek.”
  Bővebben elolvasom

  HR generalista - Stadler Szolnok Kft.

 • Erősségei közé tartozik a külső-belső ügyfelekkel történő kommunikáció, valamint a kreatív problémamegoldás. A közös projekt időtartama alatt végig lehetett számítani a szakértői csoporttal való együttműködésére, és az általa vállalt feladatok elkészülésére.

  KITE Zrt.

 • Megerősítést kerestem azzal kapcsolatban, hogy hogyan is tekintsek a munkaerőpiaci helyzetemre, reálisan látom-e, hogy mire vagyok képes. Azóta a mellékállású vállalkozásomból főállást hoztam létre magamnak, amit hónapról hónapra egyre elégedettebben viszek és bővítek.

  Gál Jácint - Ügyvezető, Megment-Ő Autómentő

 • Kezdő vezetőként nagyon sokat segített a coaching, hogy megtaláljam azt az utat, amin keresztül jó vezetővé válhatok. Megkönnyíti a mindenapjaim a kommunikáció és a konfliktus helyzetek kezelése tekintetében. 

  K. Attila - Magánszemély, felsővezető

Mindset For You

Veled dolgozunk: embereket fejlesztünk, rugalmasabb csapatokat építünk, és tartós szervezeti átalakulást érünk el.
Veled dolgozunk: embereket fejlesztünk, rugalmasabb csapatokat építünk, és tartós szervezeti átalakulást érünk el.
Vágjunk Bele!
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram