Szolgáltatások

A siker alapfeltétele a folyamatos fejlődés. Ha Te és a csapatod is készen álltok a szintlépésre, itt az ideje belevágnotok a szervezetfejlesztésbe!

Szervezetfejlesztés

A lelkes egyénekből segítünk motivált és összetartó csapatot kovácsolni. Rávezetünk benneteket a következő helyes lépés megtételére, és közös munkával egy élhető, szerethető, produktív közeget alakítunk ki.
TOVÁBB

Vezetőfejlesztés és coaching

Külső szemlélőként nemcsak a problémák gyökerét segítünk feltárni, hanem végigkísérünk azon az úton, ami elvezet a megoldásig – legyen szó kiégésről, konfliktuskezelésről vagy a versenyképesség növeléséről.
TOVÁBB

Diagnosztika, felmérések

Széles eszköztárunknak köszönhetően különböző diagnosztikai módszereket használunk arra, hogy felméréseket végezzünk, átfogó képet kapva és adva ezáltal az egyéni, illetve szervezeti működés tekintetében.
TOVÁBB

HR tanácsadás és szolgáltatások

A mi szerepünk: kis- és középvállalkozások esetében támogatni a vezetőket és a HR-eseket, hogy professzionálisan és rugalmasan tudjanak reagálni a multinacionális cégek által befolyásolt munkaerőpiacon.
TOVÁBB

Tréning, workshop, csapatépítő

Ha szeretnéd, hogy a munkatársak tényleg megismerjék egymást, ezáltal pedig fejlődhessen köztük az információáramlás és az együttműködés, akkor válassz egy rátok szabott csapatépítő programot, workshop-ot.
TOVÁBB

Szolgáltatások

Proaktív szervezetfejlesztés, Vállalkozóból vezető, Üzleti coaching, Tanácsadás, Találd meg a miérted!
Tovább

Cikkek

Tippek vállalkozóknak, fejlesztési ötletek mindenkinek. Gondolatok a munka világáról, vezetésről, HR-ről.
Tovább

Hogyan dolgozunk?

Szervezetfejlesztő pszichológusokként holisztikus szemléletet képviselünk – a fejlesztési programok kialakításakor figyelembe vesszük az egyének és a szervezet egymásra hatását. Alapelvünk, hogy a közös munkának mindig legyenek egyértelműen megfogalmazott céljai, az elérésükhöz vezető úton pedig fontos mérföldköveket is felállítunk.

Képesítésünk van autogén tréning oktatásra, eszköztárunkba tartoznak a pszichológiai tesztek, a felmérő és fejlesztő feladatok, az interjúztatás és a visszajelzés technikája, valamint egy csoport moderálásának az eszközei.

Coach-ok vagyunk, ezért az együttműködést olyan beszélgetésekre alapozzuk, amelyben kérdésekkel, aktív hallgatással és gyakori visszajelzéssel segítjük elő a fejlődéshez szükséges lépések megtételét. A múlt hatásait elismerjük, de nem elemezzük. A célokkal és a jövővel foglalkozunk.
RÓLUNK

Így dolgozunk

02.

Visszajelzés.

04.

Fejlesztési lépések megvalósítása.

06.

Visszacsatolás, ellenőrzés.

01.

Előzetes felmérés/Audit.

03.

Fejlesztési javaslat kidolgozása.

05.

Implementálás.

07.

További javaslatok.

Eszköztárunk

Tanácsadás és coaching.
Szervezeti diagnosztika.
Kompetencia alapú interjú.
Csoportos és team coaching.
Workshop.
Kompetencia felmérések: AC, DC, tesztek és gyakorlatok.
Tréning.
Pszichológiai tesztek és diagnosztikai eszközök.

Fejlődés lépésről lépésre

02.

Visszajelzés.

04.

Fejlesztési lépések megvalósítása.

06.

Visszacsatolás, ellenőrzés.

01.

Előzetes felmérés/Audit.

03.

Fejlesztési javaslat kidolgozása.

05.

Implementálás.

07.

További javaslatok.

Így dolgozunk

01.

Előzetes felmérés/Audit.

02.

Visszajelzés.

03.

Fejlesztési javaslat kidolgozása.

04.

Fejlesztési lépések megvalósítása.

05.

Implementálás.

06.

Visszacsatolás, ellenőrzés.

07.

További javaslatok.

Ha készen állsz a fejlődésre,
mi készen állunk rá, hogy támogassunk.

Fordulj hozzánk bizalommal!

ajánlatot kérek!

Referenciáink

 • Ha szeretnél magabiztosabban állni a kihívások elé, mindenképp ajánlom ezt a relaxációs módszert. Nóra nagyon kedves , és figyelmes , tiszta szívvel ajánlom mindenkinek.

  Lovas Mária - sportoló, vállalkozó

 • Legyen szó egy gyakorlati motivációs workshopról vagy HR rendszerek fejlesztéséről & kialakításáról, tudom, hogy mindig számíthatok rá. Felkészültségével, pragmatikus szemléletével és magas empátiájával többször segített már nekem kihozni a legjobbat az adott helyzetből, amikor elakadtam. Köszönöm utólag és előre is!

  Sipos Dávid Tamás - HR tanácsadó

 • A Mindset for You proaktív szervezetfejlesztése összetartó és céltudatos közösséggé kovácsolta a csapatunkat. Felszínre kerültek mélyen gyökerező problémák, őszintén tudtunk beszélgetni személyes és céget érintő nehézségekről, zárkózottabb és újonnan érkező munkatársainknak pedig egy teljesen új oldalát ismerhettük meg.

  Nóri kedves, segítőkész és figyelmes személyiségének köszönhetően már az első csoportos foglalkozás oldott hangulatban és eredményesen zajlott, amióta pedig Panna is bekapcsolódott a munkába, a középvezetők képzésére is kiemelt figyelmet tudunk fordítani.

  Munkatársaink pozitív visszajelzése és lelkes hozzáállása visszaigazolta, hogy érdemes volt belevágnunk a szervezetfejlesztésbe. Biztosak vagyunk benne, hogy 2021-ben is folytatjuk az együttműködést.
  Bővebben elolvasom

  Szikszai Tamás és Oláh Bertold - CEO FutureManagement

 • Magas szintű szakmai felkészültsége, éleslátása és gyakorlatias attitűdje mind a program kezdeti finomhangolása, mind pedig sikeres kivitelezése szempontjából óriási biztonságot és támogatást jelentett számunkra. Személyében egy olyan üzleti partnerre találtunk, aki szerteágazó tapasztalataival és gazdag módszertani eszköztárával minden helyzetben kész volt válaszolni kihívásainkra. Köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk.

  Nóra magabiztos szaktudása, megnyerő és támogató személyisége a sikeres együttműködés garanciája, ezért csak ajánlani tudom mindazoknak, akik minőségi támogatást keresnek.”
  Bővebben elolvasom

  HR generalista - Stadler Szolnok Kft.

 • Erősségei közé tartozik a külső-belső ügyfelekkel történő kommunikáció, valamint a kreatív problémamegoldás. A közös projekt időtartama alatt végig lehetett számítani a szakértői csoporttal való együttműködésére, és az általa vállalt feladatok elkészülésére.

  KITE Zrt.

 • Megerősítést kerestem azzal kapcsolatban, hogy hogyan is tekintsek a munkaerőpiaci helyzetemre, reálisan látom-e, hogy mire vagyok képes. Azóta a mellékállású vállalkozásomból főállást hoztam létre magamnak, amit hónapról hónapra egyre elégedettebben viszek és bővítek.

  Gál Jácint - Ügyvezető, Megment-Ő Autómentő

 • Kezdő vezetőként nagyon sokat segített a coaching, hogy megtaláljam azt az utat, amin keresztül jó vezetővé válhatok. Megkönnyíti a mindenapjaim a kommunikáció és a konfliktus helyzetek kezelése tekintetében. 

  K. Attila - Magánszemély, felsővezető

Mindset For You

Veled dolgozunk: embereket fejlesztünk, rugalmasabb csapatokat építünk, és tartós szervezeti átalakulást érünk el.
Veled dolgozunk: embereket fejlesztünk, rugalmasabb csapatokat építünk, és tartós szervezeti átalakulást érünk el.
Vágjunk Bele!
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram