Egyéni és csoportos felmérések,
diagnosztika

Széles eszköztárunknak köszönhetően nemcsak az egyénekről, hanem a szervezetről is átfogó képet tudunk nyújtani.
Azok a szervezetek, amelyek előremutató stratégiai szemlélettel gondolkodnak, időről időre mérik, diagnosztizálják és optimalizálják a működésüket. Az eredmények maximalizálása és a teljesítmény fokozása érdekében szisztematikusan vizsgálják alkalmazottaik kompetenciáját, elkötelezettségét és motivációját.

Széles eszköztárunknak köszönhetően ebben a feltérképezési folyamatban különböző – a szervezet méretéhez és igényeihez igazodó – diagnosztikai módszereket alkalmazva veszünk részt. Felméréseinkkel nemcsak az egyénekről, hanem a szervezet egészéről is átfogó képet tudunk nyújtani.

Szolgáltatásaink

A HR folyamatok mélyreható feltérképezésétől kezdve a 360 fokos vizsgálaton át egészen a fejlesztési tervek kialakításáig számíthatsz a szakértelmünkre.

HR audit

HR audit során felülvizsgáljuk a cégnél jelenleg működő HR folyamatokat, a jelenlegi állapotot pozícionáljuk, és javaslatot teszünk a következő lépésre. Tisztázzuk a működési mechanizmusokat, amelyek a humán erőforrásmenedzsmenthez tartoznak, valamint azt is, hogy annak az adott pillanatban milyen ráhatása van a szervezetre.
A HR audit egy komplex felmérő módszer, mely átfogó képet mutat a szervezetről.

360 fokos vizsgálat

Viselkedés a munkahelyen – ezt méri a kérdőív. Egyedileg a szervezetre szabva, mely jól használható személyes fejlesztéshez, a teljesítményértékelés részeként vagy akár szervezeti felmérésekhez egyaránt.

Kialakítása: szervezet méretétől függően egyedi árazás alapján történik.

Fejlesztési tervek kialakítása

A különböző felmérések nagyon hasznosak, mert képet adnak az egyének és a munkahely jelenlegi állapotáról. Ugyanakkor a célok elérése, a hatékonyságnövelés érdekében ezek csak alapot szolgáltatnak. Egy fejlesztési tervvel kiegészítve viszont már a jövőben kívánatos állapotot is támogatni tudjuk.

Kialakítása: szervezet méretétől függően egyedi árazás alapján történik.

DISC modell

A DISC modell 4 személyiségtípust ír le. Ezek a személyiségtípusok különböző viselkedési mintákat jelenítenek meg. A DISC teszt népszerű a munka-és szervezetpszichológia terén, sokszor használt eszköz szervezetekben. Domináns, befolyásoló, stabil és szabálykövető mintákat különböztet meg.

Az eszköz hasznos:

 1. vezetők számára, hogy megértsék munkatársaik működését

 2. csapatdinamika mélyebb megértésére

 3. karriertervezésnél

CPI teszt

A CPI (California Psychological Inventory) egyik legkedveltebb és legmegbízhatóbb személyiségvizsgáló eszköz. Általános képet kapunk segítségével a kitöltő személyiségéről, annak hiányosságairól, erősségeiről. Humán erősforrás területén is gyakran használt eszköz, amely 18 területet vizsgál, többek között a következőket: dominancia, szociális fellépés, önelfogadás, önkontroll.

Hasznos eszköz:

 1. Egyéni profil elemzésére, önismeret céljából

 2. Vezetők erősségeinek és hiányosságainak feltárására

 3. Karriertevezésnél

Validált és megbízható teszteket alkalmazunk. Akár önállóan, akár bármely szolgáltatásunk keretében használjuk, hogy még átfogóbb legyen az eredményünk. A CPI az egyik leggyakrabban használt személyiségteszt. Számos faktort vizsgáló teszt (például interperszonális viselkedés, vezetői adottságok, szorongás, önkontroll), amely megmutatja, hogy a megoldási módok közül leginkább melyet alkalmazza a vizsgálati személy. Jól használható személyes fejlesztéseknél.

Kialakítása: szervezet méretétől függően egyedi árazás alapján történik.

Kompetencia mérések, AC/DC kialakítása és kivitelezése

Az értékelő-fejlesztő központ (DC) egy komplex eljárás, amely alkalmazza a személyiségvizsgáló módszereket, és az alkalmazásképes tudást (jelen esetben vezetői tudást). Munkafolyamatot, feladatmegoldást modellező gyakorlatokkal a beállítódást, viselkedésmódokat egyaránt feltárja és feladatorientáltan ad visszajelzést az érintett személy emberi, szakmai jellemzőire, feladatra való alkalmasságára. Ez alapján jó eszköz a vezetői kompetencia fejlesztésére – az eredménye mérhető.

Kialakítása: szervezet méretétől függően egyedi árazás alapján történik.

Hogan teszt

A Hogan teszt olyan munkaalkalmassági teszt, amivel a világ számos pontján választanak ki vezetőket, vagy segítségével készítenek kompetencia-fejlesztési terveket. Beválása és eredményessége a ma használt, kiválasztást támogató tesztek közül az egyik legeredményesebb. 

Egyszerűen megfogalmazva a Hogan előre jelzi a teljesítményt és azt is méri, hogy a jelölt kompetenciái és attitűdjei mennyire illeszkednek az adott szervezeti kultúrába.  

Ajánljuk azoknak, akik

 1. egyszerre több, alkalmasnak látszó jelölt közül szeretnék megtalálni a legmegfelelőbbet, 

 2. meglévő munkatársak közül szeretnének választani vezetői pozícióba a legjobbat, 

 3. fejlesztési tervre van szükségük a jelöltjeiknek. 

Egyéni és csoportos felmérések, diagnosztika szolgáltatásaink angol nyelven is elérhetőek.

Egyéni árajánlat

Egyedi árazásunk célja, hogy minden esetben a megrendelt mennyiséghez és cégmérethez igazodhassunk.
Kérj ajánlatot, és mi a lehető legrövidebb úton felvesszük veled a kapcsolatot!
AJÁNLATKÉRÉS

Szolgáltatások

Proaktív szervezetfejlesztés, Vállalkozóból vezető, Üzleti coaching, Tanácsadás, Találd meg a miérted!
Tovább

Cikkek

Tippek vállalkozóknak, fejlesztési ötletek mindenkinek. Gondolatok a munka világáról, vezetésről, HR-ről.
Tovább

Ha készen állsz a fejlődésre,
mi készen állunk rá, hogy támogassunk.

Mély és tartós partneri kapcsolatokat alakítunk ki ügyfeleinkkel, melyek lehetővé teszik, hogy a vállalat a közös munka során boldoguljon és fejlődjön. Célunk, hogy ha meglátsz minket a naptáradban, megelégedettséggel gondolj ránk.

Fordulj hozzánk bizalommal!

ajánlatot kérek!

Referenciáink

 • Ha szeretnél magabiztosabban állni a kihívások elé, mindenképp ajánlom ezt a relaxációs módszert. Nóra nagyon kedves , és figyelmes , tiszta szívvel ajánlom mindenkinek.

  Lovas Mária - sportoló, vállalkozó

 • Legyen szó egy gyakorlati motivációs workshopról vagy HR rendszerek fejlesztéséről & kialakításáról, tudom, hogy mindig számíthatok rá. Felkészültségével, pragmatikus szemléletével és magas empátiájával többször segített már nekem kihozni a legjobbat az adott helyzetből, amikor elakadtam. Köszönöm utólag és előre is!

  Sipos Dávid Tamás - HR tanácsadó

 • A Mindset for You proaktív szervezetfejlesztése összetartó és céltudatos közösséggé kovácsolta a csapatunkat. Felszínre kerültek mélyen gyökerező problémák, őszintén tudtunk beszélgetni személyes és céget érintő nehézségekről, zárkózottabb és újonnan érkező munkatársainknak pedig egy teljesen új oldalát ismerhettük meg.

  Nóri kedves, segítőkész és figyelmes személyiségének köszönhetően már az első csoportos foglalkozás oldott hangulatban és eredményesen zajlott, amióta pedig Panna is bekapcsolódott a munkába, a középvezetők képzésére is kiemelt figyelmet tudunk fordítani.

  Munkatársaink pozitív visszajelzése és lelkes hozzáállása visszaigazolta, hogy érdemes volt belevágnunk a szervezetfejlesztésbe. Biztosak vagyunk benne, hogy 2021-ben is folytatjuk az együttműködést.
  Bővebben elolvasom

  Szikszai Tamás és Oláh Bertold - CEO FutureManagement

 • Magas szintű szakmai felkészültsége, éleslátása és gyakorlatias attitűdje mind a program kezdeti finomhangolása, mind pedig sikeres kivitelezése szempontjából óriási biztonságot és támogatást jelentett számunkra. Személyében egy olyan üzleti partnerre találtunk, aki szerteágazó tapasztalataival és gazdag módszertani eszköztárával minden helyzetben kész volt válaszolni kihívásainkra. Köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk.

  Nóra magabiztos szaktudása, megnyerő és támogató személyisége a sikeres együttműködés garanciája, ezért csak ajánlani tudom mindazoknak, akik minőségi támogatást keresnek.”
  Bővebben elolvasom

  HR generalista - Stadler Szolnok Kft.

 • Erősségei közé tartozik a külső-belső ügyfelekkel történő kommunikáció, valamint a kreatív problémamegoldás. A közös projekt időtartama alatt végig lehetett számítani a szakértői csoporttal való együttműködésére, és az általa vállalt feladatok elkészülésére.

  KITE Zrt.

 • Megerősítést kerestem azzal kapcsolatban, hogy hogyan is tekintsek a munkaerőpiaci helyzetemre, reálisan látom-e, hogy mire vagyok képes. Azóta a mellékállású vállalkozásomból főállást hoztam létre magamnak, amit hónapról hónapra egyre elégedettebben viszek és bővítek.

  Gál Jácint - Ügyvezető, Megment-Ő Autómentő

 • Kezdő vezetőként nagyon sokat segített a coaching, hogy megtaláljam azt az utat, amin keresztül jó vezetővé válhatok. Megkönnyíti a mindenapjaim a kommunikáció és a konfliktus helyzetek kezelése tekintetében. 

  K. Attila - Magánszemély, felsővezető

Mindset For You

Veled dolgozunk: embereket fejlesztünk, rugalmasabb csapatokat építünk, és tartós szervezeti átalakulást érünk el.
Veled dolgozunk: embereket fejlesztünk, rugalmasabb csapatokat építünk, és tartós szervezeti átalakulást érünk el.
Vágjunk Bele!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram