Szolgáltatások

Vezetőfejlesztés

Mert az igazi vezetők felelősséget vállalnak a munkájukért, az embereikért, a területért, amit visznek.

Kiválasztás kiszervezés

Munkaerőfelvétel és -kezelés hatékonyságának növelésével időt, energiát, pénzt spórolhatsz magadnak.

Soft skill tréningek

Soft skill mindaz, amit nem tudsz könyvből megtanulni. Kompetenciák fejlesztése csoportok számára.

Komplex szervezetfejlesztés

Jelentős változásokat csak átgondoltan, meghatározott stratégia mentén lehet sikeresen megvalósítani.

Hogyan dolgozunk?

Szervezetfejlesztő pszichológusokként holisztikus szemléletben működünk. Ami azt jelenti, hogy egy-egy program kialakításakor figyelembe vesszük az egyének és szervezetek egymásra kiterjedő kapcsolati hatásait. Elengedhetetlennek tartjuk, hogy a közös munkának legyen egyértelmű célja, a célhoz vezető útnak pedig mérföldkövei. Amennyiben megvalósítható, akár számszerűsíthető módon is. Eszköztárunkba tartoznak a pszichológiai tesztek, felmérő és fejlesztő feladatok, egy csoport moderálásának eszközei. Az interjúztatás és visszajelzés technikája. Képesítésünk van autogén tréning oktatásra. Coachok vagyunk, ezért az együttműködést olyan beszélgetésre alapozzuk, amelyben kérdésekkel, aktív hallgatással és gyakori visszajelzéssel segítjük elő a fejlődéshez szükséges felismeréseid megtalálását. A múlt hatásait elismerjük, de nem elemezzük, a célokkal és a jövővel foglalkozunk.

Az alábbi értékek mentén dolgozunk

Egyedi megoldások: Személyre, cégre, helyzetre szabva

A fejlesztést mindig Hozzád és a szervezetedhez igazítva visszük végig. Az adott kérdésre közösen kialakítva egy tervet. Ha business coachingot kérsz, akkor sok kérdés mentén segítek megtalálni a Te megoldásod.

Célorientált programok

Fiatalos lendülettel, energiával lelkesítünk, hogy elérd a célod. Első beszélgetéseink során segítünk, hogy meg tudd fogalmazni a kívánatos és reálisan elérhető célt és az ahhoz szükséges mérföldköveket.

Követhető megoldások

Mérjünk, számszerűsítsünk, viszonyítsunk, amennyire lehet minden fejlesztés tekintetében. Időt, energiát, pénzt fektetsz a fejlesztésbe. Tudatos emberként, vezetőként jogod és jogos elvárásod, hogy eredményeket láss.

Kérj ajánlatot

Az alábbi űrlap kitöltésével kérhetsz előzetes ajánlatot. Kérlek, hogy néhány mondatban fogalmazd, meg miben segíthetünk. Ez fontos a programjavaslat kialakításához. Amennyiben pontosabb információkra van szükségem az ajánlat kialakításához, felvesszük Veled a kapcsolatot. Az ajánlatot, az információk pontosításától számítva egy héten belül elkészítem számodra.

A javaslatom legtöbbször az, hogy az előzetes ajánlat mellé egyeztessünk egy személyes konzultációt.


    VezetőfejlesztésKiválasztás kiszervezésSoft skill tréningekSzervezetfejlesztés