HR tanácsadás és szolgáltatások

Vitathatatlan: az elmúlt néhány évben a HR folyamatok a vállalati világ legjelentősebb szükségszerűségévé váltak. Akár egy új vállalkozásról van szó, akár egy gyorsan növekvő szervezetről, a HR megfelelő kezelésének létfontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Az a vezető, aki felismerte a humán erőforrás jelentőségét, megtalálta saját sikerének forrását.

HR tanácsadás – A mi szerepünk

Szerintünk a jó HR diplomatikus, összekötő szereplő a cég életében. Azáltal támogatja az üzleti célokat, hogy fejleszti az emberi kapcsolatokat: közös pontot teremt a leendő munkavállalók, a jelenlegi munkatársak és a vezetők között.

HR partnerként kis- és középvállalkozások vezetőit és HR-eseit támogatjuk, hogy professzionálisan és rugalmasan tudjanak reagálni a folyamatosan változó munkaerőpiacon. Az általunk – külsősként – végzett állandó HR partneri támogatás, HR-specifikus feladatok ellátása havi vagy akár heti rendszereséggel olyan biztos talajt jelent a szervezetek számára, mely indokolatlanná teszi szakember alkalmazását cégen belül, és garanciát biztosít a későbbi HR-specifikus problémák elkerülésére.

Amiben támogatni tudunk –
Szolgáltatásaink

A HR folyamatok mélyreható feltérképezésétől kezdve a fejlesztő tevékenységeken át egészen az employer branding stratégia kialakításáig számíthatsz a szakértelmünkre.

HR audit

HR audit során felülvizsgáljuk a cégnél jelenleg működő HR folyamatokat, a jelenlegi állapotot pozícionáljuk, és javaslatot teszünk a következő lépésre. Tisztázzuk a működési mechanizmusokat, amelyek a humán erőforrásmenedzsmenthez tartoznak, valamint azt is, hogy annak az adott pillanatban milyen ráhatása van a szervezetre.

A HR audit egy komplex felmérő módszer, mely átfogó képet mutat a szervezetről.

HR folyamatok kialakítása és fejlesztése

Bármely HR-hez (nem munkaügyhöz) tartozó tevékenység átvizsgálása és kialakítása, folyamatleírással, dokumentációs eszközökkel és az érintett munkatársak felkészítésével. Például képzés-fejlesztés: átlátható és valóban szükséges képzés-fejlesztési rendszer kidolgozása.

HR stratégia kidolgozása

Gyorsan változik a munkaerőpiac és nehéz tervezni, viszont nem lehetetlen egy rugalmas rendszert kialakítani még egy kisebb vállalkozás számára sem. Ebben állunk a vállalat rendelkezésére.

Munkajogi tanácsadás

A HR és szervezetfejlesztés területe kéz a kézben jár a munkajoggal, hiszen a kiválasztást követő foglalkoztatás és a cégek növekedése során folyamatosan meg kell felelni a jogszerű foglalkoztatási szabályoknak. Támogatásunkkal ügyfeleink munkajogi dokumentációja, belső szabályzatai és egyéb szerződései a munkajogi előírásoknak megfelelővé válnak. Munkajogi tanácsadásra szóló egyedi ajánlatért kattintson IDE!

Stratégiai toborzás - kiválasztás kialakítása

Milyen a megfelelő csatorna a releváns jelöltek felkutatására? Hogyan lehet hatékony a kiválasztásuk? Mindezt felmérés után segítünk kialakítani a megfelelő toborzási csatornák meghatározásával, a kommunikációs formák leírásával, a kiválasztási folyamat fejlesztésével.

Kompetencia alapú kiválasztás

A kompetenciaalapú munkaerő-felvétel jelentése már a nevében is megmutatkozik: a hangsúlyt a szükséges kompetenciák egyértelmű meghatározására kell helyezni. Ezt a meghatározást pedig az egész kiválasztási folyamat során szem előtt kell tartani. A cégre és a munkakörökre vonatkozó kompetencia háló kialakításán túl, az ezekhez szükséges felmérési eszközöket is biztosítani tudjuk.

Interjúztatás támogatása

Valóban megismerni a jelöltet – vezetőknek és laikusoknak ebben tudunk szakértő segítséget biztosítani. Ehhez adunk eszközöket, felkészítést és közös gyakorlást. Szükség esetén mi magunk vezetünk interjúkat.

Munkakörök kialakítása és elemzése

Szervezeti struktúra fejlesztése holisztikus szemlélettel. Munkatükör végzése, munkakörök felülvizsgálata, szervezeti struktúra fejlesztése, munkaköri leírások kialakítása és fejlesztése. Ezekben tudunk támogatni.

Employer branding stratégia kialakítása

Vonzóvá tesszük a vállalatot a munkavállalók számára. Munkánkkal olyan kérdésekre adunk válaszokat, mint: hogyan jelenjen meg a cég, milyen értékeket mutasson, ki a célközönség, milyen irányt követ a jelenlegi stratégia, hova szeretnénk eljutni? A válaszok összeségéből pedig megnyerő munkáltató márkát alakítunk ki.

Hirdetési stratégia kialakítása

Az, hogy hogyan és hol érdemes hirdetni egy-egy pozíciót, nagyon sok tényező függvénye. Megírjuk az igazán jól működő álláshirdetéseket, és megtaláljuk a legjobb platformokat, ahol hirdethetsz.

Ajánlataink

Az igényeidhez igazodva gondoskodunk a cégépítésről és a növekedés támogatásáról.

Tanácsadói óradíj

NETTÓ

45.000

FT/ÓRA

Interjú óradíj

NETTÓ

20.000

FT/ÓRA

Tesztek, felmérések, vizsgálatok

MEGTEKINTEM

Minden egyéb szolgáltatás egyedi árazás alá esik.

Szeretnéd, ha a vállalatodra szabott, egyedi megoldáscsomagot állítanánk össze? 
Kérj ajánlatot, és mi a lehető legrövidebb úton felvesszük veled a kapcsolatot!
AJÁNLATKÉRÉS

Referenciáink

 • Ha szeretnél magabiztosabban állni a kihívások elé, mindenképp ajánlom ezt a relaxációs módszert. Nóra nagyon kedves , és figyelmes , tiszta szívvel ajánlom mindenkinek.

  Lovas Mária - sportoló, vállalkozó

 • Legyen szó egy gyakorlati motivációs workshopról vagy HR rendszerek fejlesztéséről & kialakításáról, tudom, hogy mindig számíthatok rá. Felkészültségével, pragmatikus szemléletével és magas empátiájával többször segített már nekem kihozni a legjobbat az adott helyzetből, amikor elakadtam. Köszönöm utólag és előre is!

  Sipos Dávid Tamás - HR tanácsadó

 • A Mindset for You proaktív szervezetfejlesztése összetartó és céltudatos közösséggé kovácsolta a csapatunkat. Felszínre kerültek mélyen gyökerező problémák, őszintén tudtunk beszélgetni személyes és céget érintő nehézségekről, zárkózottabb és újonnan érkező munkatársainknak pedig egy teljesen új oldalát ismerhettük meg.

  Nóri kedves, segítőkész és figyelmes személyiségének köszönhetően már az első csoportos foglalkozás oldott hangulatban és eredményesen zajlott, amióta pedig Panna is bekapcsolódott a munkába, a középvezetők képzésére is kiemelt figyelmet tudunk fordítani.

  Munkatársaink pozitív visszajelzése és lelkes hozzáállása visszaigazolta, hogy érdemes volt belevágnunk a szervezetfejlesztésbe. Biztosak vagyunk benne, hogy 2021-ben is folytatjuk az együttműködést.
  Bővebben elolvasom

  Szikszai Tamás és Oláh Bertold - CEO FutureManagement

 • Magas szintű szakmai felkészültsége, éleslátása és gyakorlatias attitűdje mind a program kezdeti finomhangolása, mind pedig sikeres kivitelezése szempontjából óriási biztonságot és támogatást jelentett számunkra. Személyében egy olyan üzleti partnerre találtunk, aki szerteágazó tapasztalataival és gazdag módszertani eszköztárával minden helyzetben kész volt válaszolni kihívásainkra. Köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk.

  Nóra magabiztos szaktudása, megnyerő és támogató személyisége a sikeres együttműködés garanciája, ezért csak ajánlani tudom mindazoknak, akik minőségi támogatást keresnek.”
  Bővebben elolvasom

  HR generalista - Stadler Szolnok Kft.

 • Erősségei közé tartozik a külső-belső ügyfelekkel történő kommunikáció, valamint a kreatív problémamegoldás. A közös projekt időtartama alatt végig lehetett számítani a szakértői csoporttal való együttműködésére, és az általa vállalt feladatok elkészülésére.

  KITE Zrt.

 • Megerősítést kerestem azzal kapcsolatban, hogy hogyan is tekintsek a munkaerőpiaci helyzetemre, reálisan látom-e, hogy mire vagyok képes. Azóta a mellékállású vállalkozásomból főállást hoztam létre magamnak, amit hónapról hónapra egyre elégedettebben viszek és bővítek.

  Gál Jácint - Ügyvezető, Megment-Ő Autómentő

 • Kezdő vezetőként nagyon sokat segített a coaching, hogy megtaláljam azt az utat, amin keresztül jó vezetővé válhatok. Megkönnyíti a mindenapjaim a kommunikáció és a konfliktus helyzetek kezelése tekintetében. 

  K. Attila - Magánszemély, felsővezető

Szolgáltatások

Proaktív szervezetfejlesztés, Vállalkozóból vezető, Üzleti coaching, Tanácsadás, Találd meg a miérted!
Tovább

Cikkek

Tippek vállalkozóknak, fejlesztési ötletek mindenkinek. Gondolatok a munka világáról, vezetésről, HR-ről.
Tovább

Ha készen állsz a fejlődésre,
mi készen állunk rá, hogy támogassunk.

Mély és tartós partneri kapcsolatokat alakítunk ki ügyfeleinkkel, melyek lehetővé teszik, hogy a vállalat a közös munka során boldoguljon és fejlődjön. Célunk, hogy ha meglátsz minket a naptáradban, megelégedettséggel gondolj ránk.

Fordulj hozzánk bizalommal!

ajánlatot kérek!

Mindset For You

Veled dolgozunk: embereket fejlesztünk, rugalmasabb csapatokat építünk, és tartós szervezeti átalakulást érünk el.
Veled dolgozunk: embereket fejlesztünk, rugalmasabb csapatokat építünk, és tartós szervezeti átalakulást érünk el.
Vágjunk Bele!
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram