Vezetőfejlesztés és coaching

A közép- és felsővezetők számára nem léteznek megválaszolhatatlan kérdések? Sosem merülhetnek fel bennük kételyek? Mindig pontosan tudniuk kell, hogy mi a következő helyes lépés? Sajnos, amíg ezeket a gondolatokat igaznak fogadod el, nemcsak saját magadnak, hanem a cégednek a fejlődését is megakadályozod.
A hiteles, elismert és eredményes vezetővé válás egy komplex érési folyamat eredménye, amely során nélkülözhetetlenek a külső támpontok, meglátások és visszajelzések.

Szakértőként nemcsak a problémák gyökerét segítünk feltárni, hanem végig kísérünk azon az úton, amely elvezethet a megoldásig – legyen szó a munkavállalók motiválásáról, megoldhatatlannak tűnő konfliktusok kezeléséről, céged versenyképességének a növeléséről vagy a kommunikációd fejlesztéséről.
Senki sem születik kivételes vezetőnek. A vezetői tevékenység, a hiteles vezetővé válás egy komplex érési folyamat, mely során nélkülözhetetlenek a külső támpontok, meglátások, visszajelzések. Tény: egy csapat élén nem könnyű a helyzeted, az útmutatásunkra azonban bármikor támaszkodhatsz.

Szakértőkként nemcsak a problémák gyökerét segítünk feltárni, hanem végigkísérünk azon az úton, ami elvezet a megoldásig. Legyen szó a munkavállalók motiválásáról, megoldhatatlannak tűnő konfliktusok kezeléséről, céged versenyképességének a növeléséről vagy a kommunikációd fejlesztéséről - több éves tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudni fogjuk, hogy mire van szükséged.

Kiemelt témáink

Elsősorban business coaching-gal, munkahelyi problémákkal és fejlesztésekkel foglalkozunk. Ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy az embernek egy élete van, a munkahely és a magánélet hatással vannak egymásra. Következésképp, amit egy ilyen coaching, vezetőfejlesztés során megtanulsz, annak hatását érezni fogod az életed minden területén.

Szereptudatosság, szerepkonfliktusok

Soft skillek fejlesztése

Generációváltás a vállalkozásban

Csapatépítés vezetőként

Karriertervezés

Vezetői nehézségek kezelése

Nehéz munkahelyi helyzetek, dilemmák, elakadások feloldása

A vezető, mint HR-es: HR kompetenciáid fejlesztés

Kihagyás után való visszatérés a munkához

Hatékonyabb, eredményesebb, motiváltabb munkavégzés

Kiégés megelőzés, kezelése

Munkavállalók motiválása

Változások hatékony kezelése

Időgazdálkodás fejlesztése

Önismeret fejlesztése

Stresszkezelés

Felelős feladatszervezés: visszatérő problémák és nehézségek kiküszöbölése

Reputáció: vezetői hírnév és megítélés

Bővebben..

Hogy néz ki egy coaching folyamat?

02.

A coaching során rengeteget beszélgetünk és kérdezünk, az egyes alkalmakat pedig kisebb vállalásokkal (házi feladatokkal) kötjük össze.


04.

Minden találkozás során egy előre meghatározott tematika mentén haladunk, majd a záró alkalmon összegezzük, hogy honnan, hová és hogyan jutottál el.

01.

Egy előzetes konzultáció során meghatározzuk a coaching kereteit (célját, idejét, helyét és rendszerességét), majd megírjuk a szerződést.

03.

Rendszeresen visszajelzéseket adunk, összefoglalunk és értékelünk; megértésre, felismerésre és haladásra ösztönzünk.

Hogy néz ki egy coaching folyamat?

 • 02.

  Előre meghatározzuk a coaching kereteit: célját, idejét, helyét, rendszerességét. Szerződést kötünk a folyamatra.

  01.

  Előzetes konzultáció: a coaching partneri kapcsolaton alapul, így minden fél dönthet az egyműködésről. Ha vezetőként a munkatársaidnak vásárolsz coaching-ot, akkor is tartunk egy előzetes háromszög megbeszélést.

  03.

  Coaching közben beszélgetünk és sokat kérdezünk tőled.

 • 05.

  Az alkalmakat vállalásokkal (kisebb házi feladatok) kötjük össze, ezzel is elősegítve, hogy a változás, amit szeretnél beépüljön a hétköznapi viselkedésedbe.

  04.

  Visszajelzéseket adunk és egy „tükröt” arra vonatkozóan, amik elhangzanak.

  06.

  Igény szerint kreatív feladatok segítségével mozdítjuk elő a változást.

 • 08.

  Minden találkozásunknak van egy tematikája és egy témája, amit Te hozol, amit szeretnél közösen feldolgozni.

  07.

  Összefoglalunk, értékelünk, folyamatosan felismerésekre, haladásra és megértésre törekszünk.

  09.

  Záró alkalom: összegezzük, hogy honnan hová és hogyan jutottál el.

Így dolgozunk

02.

Visszajelzés.

04.

Fejlesztési lépések megvalósítása.

06.

Visszacsatolás, ellenőrzés.

01.

Előzetes felmérés/Audit.

03.

Fejlesztési javaslat kidolgozása.

05.

Implementálás.

07.

További javaslatok.

Hogy néz ki egy coaching folyamat?

01.

Egy előzetes konzultáció során meghatározzuk a coaching kereteit (célját, idejét, helyét és rendszerességét), majd megírjuk a szerződést.

02.

A coaching során rengeteget beszélgetünk és kérdezünk, az egyes alkalmakat pedig kisebb vállalásokkal (házi feladatokkal) kötjük össze.


03.

Rendszeresen visszajelzéseket adunk, összefoglalunk és értékelünk; megértésre, felismerésre és haladásra ösztönzünk.

04.

Minden találkozás során egy előre meghatározott tematika mentén haladunk, majd a záró alkalmon összegezzük, hogy honnan, hová és hogyan jutottál el.

Ajánlataink

Team coaching

részletek

Minimum 4 alkalom ajánlott, maximum 6 fő részvételével.

Team coaching során egy csapat fejlesztése zajlik egy csoportcél elérése érdekében. A módszer során a team minden tagja – beleértve a vezetőt is – részt vesz a fejlesztésben. Alapvető célja, hogy a csapat ténylegesen együtt tudjon működni, és növelje hatékonyságát a közös cél: a szervezet sikeressége érdekében. A team coaching során rendszerszemléletben kezeljük az egyének felmerülő problémáit, és közös előre mozdulásra aktiváljuk a csapatot.

Csoportos coaching

részletek

Minimum 4 alkalom ajánlott, maximum 6 fő részvételével.

A csoportos coaching során is egyéni fejlesztés zajlik – személyes esetek és kérdések feldolgozása által. A különbséget az adja, hogy csoportos formában a többi résztvevő kérdései, visszajelzései is beépülnek a fejlesztésbe. Illetve egymás hasonló esetei által is tanulnak a résztvevők.

Egyéni coaching

részletek

Az egyéni coaching legfőbb célja a vezetői kompetenciák fejlesztése, az egyéni elakadások hatékony feloldása, valamint a személyes célok és stratégiák kialakítása felső vezetők és potenciális felső vezetők számára. Azt valljuk, hogy az egyéni fejlődéshez egyedi megoldásokra van szükség, ezért az aktuális helyzetből kiindulva sajátos technikák alkalmazásával jutunk el a problémák áthidalásáig, a vezetői teljesítmény növeléséig.

Shadow coaching

részletek

Minimum 2 óra, maximum 6 óra ajánlott. 1 fő + környezet megfigyelése + a coaching alkalom, ahol feldolgozzuk az eredményeket (30 000 Ft/óra).

A shadow coaching egy coachinghoz, tréninghez, szervezetfejlesztési projektekhez használatos kiegészítő eszköz. A kifejezés azt takarja, hogy árnyékként követjük az ügyfelet munkavégzés közben. A háttérből megfigyeléseket gyűjtve, kifejezetten azon szempontok mentén, amelyeket az ügyféllel előre megállapítottunk. Az így összegyűjtött információkból a folyamat végén visszajelzést készítünk. Az így nyert adatok beépíthetők a szervezetfejlesztési folyamatba, vezetőfejlesztésbe, tréningbe, coaching-folyamatba.

Páros 
coaching

részletek

Sok esetben a külön-külön fejlesztés helyett célravezetőbb a közös részvétel a coaching folyamatban. A páros coaching az igazán jó megoldás, hogy biztosan az együtt meghatározott célok irányába mozdítsuk a fejlesztést. Függetlenül attól, hogy pusztán csak munkatársakról, egy családi vállalkozás két tagjáról vagy esetleg egy házaspárról van szó.

Mikor ajánljuk?

- két alapító áll a szervezet élén
- két ember felelős az operatív folyamtokért
- az együttműködés és összhang fejlesztése a cél
- az egyéni és közös célok kitűzésének a hatékonyságát szeretnétek növelni
Hogyan néz ki?
- Az érintett vezetők együtt dolgoznak a coach-csal és egymással is a közös sikerük, ezáltal a cég sikerei érdekében. 
- A 90 perces alkalmakon az esetleges konfliktusok feloldásán túl a közös értékek és a megfelelő kommunikációs eszközök kialakítása a fő cél.
- A munka során kristályosodnak a feladat- és felelősségi körök és a kommunikáció minősége és hatékonysága is javul.

Mentálhigiénés 
támogatás

részletek

A vezetők mentélhigiénéje nem magánügy. Egy vezető hatással van az emberekre és az üzletvitelre is. Szakképzett pszichológusaink tanácsadás keretében támogatják azokat, akiknél az alábbi témák felmerülnek.

- Nehéz, stresszes helyzetek kezelésének nehézsége
- Kiégéses tünetek
- Magánéleti vagy munkahelyi krízis
- Élethelyzetváltozás
- Útkeresés.

Autogén tréning vezetőknek

részletek

Autogén tréning vezetőknek
Autogén tréning és relaxációs stresszkezelési technikák

Kinek ajánljuk?

- Kevés alvás vagy nem minőségi alvás.
- Bizonyos munkák esetén megjelenő stressz reakciók.
- Sokat kell koncentrálnod és nehéz tartanod a fókuszt vagy épp kikapcsolnod a fejed.
- Ülő életmód az irodában.
- Magas kiégési kockázat.
A coachinggal összekötött autogén tréning egy olyan relaxációs módszer, aminek segítségével saját magad (nem hanganyagról, nem külső eszköz segítségével) tanulod meg fizikailag és mentálisan felfrissíteni a tested és a fejed. Élettani hatása orvosilag bizonyított.
A folyamatot minősített pszichológus kíséri.

Teljes vezetői réteg képzése esetén kérj egyedi ajánlatot!

Szeretettel várjuk a jelentkezésed!
AJÁNLATKÉRÉS

Szakértők a vezetőfejlesztésben

Nagy Nóra

Ügyvezető, Szervezetfejlesztő, Coach
Azt mondják, hogy több generációt meg tudok szólítani. Én azt mondom, hogy mindennél jobban érdekelnek az emberek és a fejlődés támogatása. Ezért tudok koncentráltan figyelni Rád. Kérdésekkel és visszajelzéssel segítek megtalálni a célodhoz a Te eszközeid, a problémádra a Te megoldásod, a fejlődésedhez a Te utad.

Bakó Panna

HR tanácsadó, Szervezetfejlesztő
A sikerek eléréséhez sokszor nem egyenes út vezet – legyen szó magánéleti vagy munkahelyi vonalról. Úgy tartom, hogy a sikerekhez és a jólléthez önismeret kell. Segíteni tudok számodra abban, hogy különböző technikák tudatosításával, saját magadra való koncentrálással elérd a számodra ideális állapotot, amelyben kiegyensúlyozottá válsz a mindennapokban.

Rády Eszter

Vezetőfejlesztő pszichológus
Rendszerszemléletű pszichológusként dolgozom vezetők fejlesztésében egyéni és csoportos módszerekkel. A módszereim abban segítenek, hogy a klienseim kapcsolódni tudjanak saját belső erőforrásaikhoz és ezzel lehetőségük nyíljon a fejlődésre. A Mindset For You csapatát azzal erősítem, hogy a vezetők munka-magánélet integrációját támogatom a család-és párterápia eszközeivel.

Szolgáltatások

Proaktív szervezetfejlesztés, Vállalkozóból vezető, Üzleti coaching, Tanácsadás, Találd meg a miérted!
Tovább

Cikkek

Tippek vállalkozóknak, fejlesztési ötletek mindenkinek. Gondolatok a munka világáról, vezetésről, HR-ről.
Tovább

Referenciáink

 • Ha szeretnél magabiztosabban állni a kihívások elé, mindenképp ajánlom ezt a relaxációs módszert. Nóra nagyon kedves , és figyelmes , tiszta szívvel ajánlom mindenkinek.

  Lovas Mária - sportoló, vállalkozó

 • Legyen szó egy gyakorlati motivációs workshopról vagy HR rendszerek fejlesztéséről & kialakításáról, tudom, hogy mindig számíthatok rá. Felkészültségével, pragmatikus szemléletével és magas empátiájával többször segített már nekem kihozni a legjobbat az adott helyzetből, amikor elakadtam. Köszönöm utólag és előre is!

  Sipos Dávid Tamás - HR tanácsadó

 • A Mindset for You proaktív szervezetfejlesztése összetartó és céltudatos közösséggé kovácsolta a csapatunkat. Felszínre kerültek mélyen gyökerező problémák, őszintén tudtunk beszélgetni személyes és céget érintő nehézségekről, zárkózottabb és újonnan érkező munkatársainknak pedig egy teljesen új oldalát ismerhettük meg.

  Nóri kedves, segítőkész és figyelmes személyiségének köszönhetően már az első csoportos foglalkozás oldott hangulatban és eredményesen zajlott, amióta pedig Panna is bekapcsolódott a munkába, a középvezetők képzésére is kiemelt figyelmet tudunk fordítani.

  Munkatársaink pozitív visszajelzése és lelkes hozzáállása visszaigazolta, hogy érdemes volt belevágnunk a szervezetfejlesztésbe. Biztosak vagyunk benne, hogy 2021-ben is folytatjuk az együttműködést.
  Bővebben elolvasom

  Szikszai Tamás és Oláh Bertold - CEO FutureManagement

 • Magas szintű szakmai felkészültsége, éleslátása és gyakorlatias attitűdje mind a program kezdeti finomhangolása, mind pedig sikeres kivitelezése szempontjából óriási biztonságot és támogatást jelentett számunkra. Személyében egy olyan üzleti partnerre találtunk, aki szerteágazó tapasztalataival és gazdag módszertani eszköztárával minden helyzetben kész volt válaszolni kihívásainkra. Köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk.

  Nóra magabiztos szaktudása, megnyerő és támogató személyisége a sikeres együttműködés garanciája, ezért csak ajánlani tudom mindazoknak, akik minőségi támogatást keresnek.”
  Bővebben elolvasom

  HR generalista - Stadler Szolnok Kft.

 • Erősségei közé tartozik a külső-belső ügyfelekkel történő kommunikáció, valamint a kreatív problémamegoldás. A közös projekt időtartama alatt végig lehetett számítani a szakértői csoporttal való együttműködésére, és az általa vállalt feladatok elkészülésére.

  KITE Zrt.

 • Megerősítést kerestem azzal kapcsolatban, hogy hogyan is tekintsek a munkaerőpiaci helyzetemre, reálisan látom-e, hogy mire vagyok képes. Azóta a mellékállású vállalkozásomból főállást hoztam létre magamnak, amit hónapról hónapra egyre elégedettebben viszek és bővítek.

  Gál Jácint - Ügyvezető, Megment-Ő Autómentő

 • Kezdő vezetőként nagyon sokat segített a coaching, hogy megtaláljam azt az utat, amin keresztül jó vezetővé válhatok. Megkönnyíti a mindenapjaim a kommunikáció és a konfliktus helyzetek kezelése tekintetében. 

  K. Attila - Magánszemély, felsővezető

Ha készen állsz a fejlődésre,
mi készen állunk rá, hogy támogassunk.

Mély és tartós partneri kapcsolatokat alakítunk ki ügyfeleinkkel, melyek lehetővé teszik, hogy a vállalat a közös munka során boldoguljon és fejlődjön. Célunk, hogy ha meglátsz minket a naptáradban, megelégedettséggel gondolj ránk.

Fordulj hozzánk bizalommal!

ajánlatot kérek!

Mindset For You

Veled dolgozunk: embereket fejlesztünk, rugalmasabb csapatokat építünk, és tartós szervezeti átalakulást érünk el.
Veled dolgozunk: embereket fejlesztünk, rugalmasabb csapatokat építünk, és tartós szervezeti átalakulást érünk el.
Vágjunk Bele!
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram