Karrier

Mi lehetsz a Mindset For You-nál?
Szakmai önmagad. Akár szervezetfejlesztés, akár HR területen, akár a pszichológia más ágában szereztél tapasztalatot, szívesen látunk. Ebben a szakmában mindig fontos az illeszkedés a partnerhez. Ügyfeleink, partnereink számára mindig a legjobban odaillő fejlesztőt keressük, aki akár Te is lehetsz.

Amit nyújt számodra a Mindset For You

Teret a gondolataidnak, ötleteidnek.
Teret a gondolataidnak, ötleteidnek.
Abszolút rugalmasságot és változatosságot a témákban.
Abszolút rugalmasságot és változatosságot a témákban.
Képzéseid támogatását.
Támogatást, hogy saját tempódban fejlődhess.
Támogatást, hogy saját tempódban fejlődhess.
Dolgozó szülőként gyermekfelügyeleti hozzájárulást.
Dolgozó szülőként gyermekfelügyeleti hozzájárulást.
Lehetőséget gyakorlati vállalkozói, HR-es, szervezetlélektani munkákra.
Lehetőséget gyakorlati vállalkozói, HR-es, szervezetlélektani munkákra.

Amiben mindig jól jön egy gondolkodó fej

Coaching, szervezetfejlesztés, pszichológia

Szívesen vállalnál csoportos munkákat, kompetencia fejlesztést vagy támogatnál HR-es feladatokat?

Legyen szó terepen végzett munkáról vagy háttér tevékenységekről, szívesen elolvasnánk, hogy miért szereted ezt csinálni, és milyen értékek mentén dolgozol.

HR pszichológiai tudással

Szívesen készítenél nekünk tartalmakat? Legyen szó cikkről, posztról, TikTok videóról vagy egyéb ötletről, biztosak vagyunk benne, hogy hasznosítani tudjuk.

Szakmai gyakorlat

Szívesen támogatunk pszichológia, andragógia, HR szakos hallgatókat a szakdolgozatuk elkészítésében. Emellett – ha a lehetőségünk engedi – a gyakorlatok kipróbálásában is partnerek vagyunk. Írj ránk, ha kipróbálnád magad!

Otthonosan mozogsz valamelyik területen, és látsz fantáziát a közös munkában?

Szeretettel várjuk a jelentkezésed!

Szolgáltatások

Proaktív szervezetfejlesztés, Vállalkozóból vezető, Üzleti coaching, Tanácsadás, Találd meg a miérted!
Tovább

Cikkek

Tippek vállalkozóknak, fejlesztési ötletek mindenkinek. Gondolatok a munka világáról, vezetésről, HR-ről.
Tovább

Referenciáink

 • Ha szeretnél magabiztosabban állni a kihívások elé, mindenképp ajánlom ezt a relaxációs módszert. Nóra nagyon kedves , és figyelmes , tiszta szívvel ajánlom mindenkinek.

  Lovas Mária - sportoló, vállalkozó

 • Legyen szó egy gyakorlati motivációs workshopról vagy HR rendszerek fejlesztéséről & kialakításáról, tudom, hogy mindig számíthatok rá. Felkészültségével, pragmatikus szemléletével és magas empátiájával többször segített már nekem kihozni a legjobbat az adott helyzetből, amikor elakadtam. Köszönöm utólag és előre is!

  Sipos Dávid Tamás - HR tanácsadó

 • A Mindset for You proaktív szervezetfejlesztése összetartó és céltudatos közösséggé kovácsolta a csapatunkat. Felszínre kerültek mélyen gyökerező problémák, őszintén tudtunk beszélgetni személyes és céget érintő nehézségekről, zárkózottabb és újonnan érkező munkatársainknak pedig egy teljesen új oldalát ismerhettük meg.

  Nóri kedves, segítőkész és figyelmes személyiségének köszönhetően már az első csoportos foglalkozás oldott hangulatban és eredményesen zajlott, amióta pedig Panna is bekapcsolódott a munkába, a középvezetők képzésére is kiemelt figyelmet tudunk fordítani.

  Munkatársaink pozitív visszajelzése és lelkes hozzáállása visszaigazolta, hogy érdemes volt belevágnunk a szervezetfejlesztésbe. Biztosak vagyunk benne, hogy 2021-ben is folytatjuk az együttműködést.
  Bővebben elolvasom

  Szikszai Tamás és Oláh Bertold - CEO FutureManagement

 • Magas szintű szakmai felkészültsége, éleslátása és gyakorlatias attitűdje mind a program kezdeti finomhangolása, mind pedig sikeres kivitelezése szempontjából óriási biztonságot és támogatást jelentett számunkra. Személyében egy olyan üzleti partnerre találtunk, aki szerteágazó tapasztalataival és gazdag módszertani eszköztárával minden helyzetben kész volt válaszolni kihívásainkra. Köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk.

  Nóra magabiztos szaktudása, megnyerő és támogató személyisége a sikeres együttműködés garanciája, ezért csak ajánlani tudom mindazoknak, akik minőségi támogatást keresnek.”
  Bővebben elolvasom

  HR generalista - Stadler Szolnok Kft.

 • Erősségei közé tartozik a külső-belső ügyfelekkel történő kommunikáció, valamint a kreatív problémamegoldás. A közös projekt időtartama alatt végig lehetett számítani a szakértői csoporttal való együttműködésére, és az általa vállalt feladatok elkészülésére.

  KITE Zrt.

 • Megerősítést kerestem azzal kapcsolatban, hogy hogyan is tekintsek a munkaerőpiaci helyzetemre, reálisan látom-e, hogy mire vagyok képes. Azóta a mellékállású vállalkozásomból főállást hoztam létre magamnak, amit hónapról hónapra egyre elégedettebben viszek és bővítek.

  Gál Jácint - Ügyvezető, Megment-Ő Autómentő

 • Kezdő vezetőként nagyon sokat segített a coaching, hogy megtaláljam azt az utat, amin keresztül jó vezetővé válhatok. Megkönnyíti a mindenapjaim a kommunikáció és a konfliktus helyzetek kezelése tekintetében. 

  K. Attila - Magánszemély, felsővezető

Mindset For You

Veled dolgozunk: embereket fejlesztünk, rugalmasabb csapatokat építünk, és tartós szervezeti átalakulást érünk el.
Veled dolgozunk: embereket fejlesztünk, rugalmasabb csapatokat építünk, és tartós szervezeti átalakulást érünk el.
Vágjunk Bele!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram