Munkajogi tréning

A közép- és felsővezetők számára nem léteznek megválaszolhatatlan kérdések? Sosem merülhetnek fel bennük kételyek? Mindig pontosan tudniuk kell, hogy mi a következő helyes lépés? Sajnos, amíg ezeket a gondolatokat igaznak fogadod el, nemcsak saját magadnak, hanem a cégednek a fejlődését is megakadályozod.
A Mindset For You szervezetfejlesztő folyamatainak megvalósítása során elengedhetetlen a munkajogi szabályoknak való megfelelés. A Mindset Akadémia következő képzése a Dr. Andirkó Ügyvédi Irodával együttműködésben a munkajog területére fókuszál.

A munkajog megfelelő alkalmazása minden cég működésének elengedhetetlen alapfeltétele. A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk egy cég működése során felmerülő leggyakoribb munkajogi kérdésekkel kapcsolatos ismeretek bővítésére, és ennek a tudásnak a birtokában modellezünk bizonyos cégen belüli szituációkat. A képzés végére a résztvevők olyan értékes tudásra tesznek szert, amellyel a mindennapi működés során felmerülő kihívásokra mind jogi, mind pedig HR szempontból képesek lesznek megalapozottan és hatékonyan reagálni.

Kiknek ajánljuk a képzést?

01.

Vállalkozóknak és cégek vezetőinek, akik szeretnék hatékonyabban alkalmazni a munkajogi előírásokat és minimalizálni a kockázatokat vállalkozásukban. 

02.

HR szakembereknek és vezetőknek, akik naprakész információkat szeretnének szerezni a munkajogi terület legfontosabb kérdéseiről, amellyel hatékonyan tudják támogatni a céget és a munkavállalóikat. 

03.

Minden olyan szakembernek és érdeklődőnek, aki fontosnak tartja saját munkajogi tudásának fejlesztését és szívesen megosztja tapasztalatait másokkal.

Képzésünk célja:

 • Betekintést és stabil alapokat nyújtani a munkajogi szabályozás legfontosabb területein
 • Segítséget nyújtani abban, hogy egy vállalkozás hogyan kezeljen bizonyos szituációkat a munkajogi szabályoknak való megfelelőség szerint.
 • Praktikus tanácsokkal ellátni a résztvevőket a külső és belső munkajogi kihívások kezelésére.

A résztvevőknek ezen túl lehetőségük lesz:

 1. Szakértői tanácsadásra szert tenni az előadóinktól.
 2. Kapcsolatépítésre és tapasztalatcserére más vállalkozókkal és HR szakemberekkel.

RÉSZLETEK

Létszám: minimum 8 fő
Időpont: 2024. ősz
Kezdés: mindkét napon 8:30 (A képzés kétnapos, 2x8 óra időtartammal)
Helyszín: Debrecen
Időtartam: 2x8 óra 

NETTÓ
149 900 Ft + ÁFA / fő
A jelentkezés előfeltételhez vagy 
végzettséghez nem kötött.
Jelentkezés

Szakértők a fejlesztésben

Nagy Nóra

Ügyvezető, Szervezetfejlesztő, Coach
Azt mondják, hogy több generációt meg tudok szólítani. Én azt mondom, hogy mindennél jobban érdekelnek az emberek és a fejlődés támogatása. Ezért tudok koncentráltan figyelni Rád. Kérdésekkel és visszajelzéssel segítek megtalálni a célodhoz a Te eszközeid, a problémádra a Te megoldásod, a fejlődésedhez a Te utad.

Bakó Panna

HR tanácsadó, Szervezetfejlesztő
A sikerek eléréséhez sokszor nem egyenes út vezet – legyen szó magánéleti vagy munkahelyi vonalról. Úgy tartom, hogy a sikerekhez és a jólléthez önismeret kell. Segíteni tudok számodra abban, hogy különböző technikák tudatosításával, saját magadra való koncentrálással elérd a számodra ideális állapotot, amelyben kiegyensúlyozottá válsz a mindennapokban.

Rády Eszter

Vezetőfejlesztő pszichológus
Rendszerszemléletű pszichológusként dolgozom vezetők fejlesztésében egyéni és csoportos módszerekkel. A módszereim abban segítenek, hogy a klienseim kapcsolódni tudjanak saját belső erőforrásaikhoz és ezzel lehetőségük nyíljon a fejlődésre. A Mindset For You csapatát azzal erősítem, hogy a vezetők munka-magánélet integrációját támogatom a család-és párterápia eszközeivel.

Dr. Andirkó Balázs

Ügyvéd
A HR és szervezetfejlesztés területe kéz a kézben jár a munkajoggal, hiszen a kiválasztást követő foglalkoztatás és a cégek növekedése során folyamatosan meg kell felelni a jogszerű foglalkoztatási szabályoknak. Ügyvédként egyik kiemelt szakterületem a munkajog, így a csapat tagjaival szoros együttműködésben azon dolgozom, hogy Mindset For You ügyfelei munkajogi dokumentációja, belső szabályzatai és egyéb szerződései a HR és szervezetfejlesztési folyamat alatt, illetve végén megfeleljenek a munkajogi előírásoknak.

Jelentkezés a Munkajogi tréningre

Referenciáink

 • Ha szeretnél magabiztosabban állni a kihívások elé, mindenképp ajánlom ezt a relaxációs módszert. Nóra nagyon kedves , és figyelmes , tiszta szívvel ajánlom mindenkinek.

  Lovas Mária - sportoló, vállalkozó

 • Legyen szó egy gyakorlati motivációs workshopról vagy HR rendszerek fejlesztéséről & kialakításáról, tudom, hogy mindig számíthatok rá. Felkészültségével, pragmatikus szemléletével és magas empátiájával többször segített már nekem kihozni a legjobbat az adott helyzetből, amikor elakadtam. Köszönöm utólag és előre is!

  Sipos Dávid Tamás - HR tanácsadó

 • A Mindset for You proaktív szervezetfejlesztése összetartó és céltudatos közösséggé kovácsolta a csapatunkat. Felszínre kerültek mélyen gyökerező problémák, őszintén tudtunk beszélgetni személyes és céget érintő nehézségekről, zárkózottabb és újonnan érkező munkatársainknak pedig egy teljesen új oldalát ismerhettük meg.

  Nóri kedves, segítőkész és figyelmes személyiségének köszönhetően már az első csoportos foglalkozás oldott hangulatban és eredményesen zajlott, amióta pedig Panna is bekapcsolódott a munkába, a középvezetők képzésére is kiemelt figyelmet tudunk fordítani.

  Munkatársaink pozitív visszajelzése és lelkes hozzáállása visszaigazolta, hogy érdemes volt belevágnunk a szervezetfejlesztésbe. Biztosak vagyunk benne, hogy 2021-ben is folytatjuk az együttműködést.
  Bővebben elolvasom

  Szikszai Tamás és Oláh Bertold - CEO FutureManagement

 • Magas szintű szakmai felkészültsége, éleslátása és gyakorlatias attitűdje mind a program kezdeti finomhangolása, mind pedig sikeres kivitelezése szempontjából óriási biztonságot és támogatást jelentett számunkra. Személyében egy olyan üzleti partnerre találtunk, aki szerteágazó tapasztalataival és gazdag módszertani eszköztárával minden helyzetben kész volt válaszolni kihívásainkra. Köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk.

  Nóra magabiztos szaktudása, megnyerő és támogató személyisége a sikeres együttműködés garanciája, ezért csak ajánlani tudom mindazoknak, akik minőségi támogatást keresnek.”
  Bővebben elolvasom

  HR generalista - Stadler Szolnok Kft.

 • Erősségei közé tartozik a külső-belső ügyfelekkel történő kommunikáció, valamint a kreatív problémamegoldás. A közös projekt időtartama alatt végig lehetett számítani a szakértői csoporttal való együttműködésére, és az általa vállalt feladatok elkészülésére.

  KITE Zrt.

 • Megerősítést kerestem azzal kapcsolatban, hogy hogyan is tekintsek a munkaerőpiaci helyzetemre, reálisan látom-e, hogy mire vagyok képes. Azóta a mellékállású vállalkozásomból főállást hoztam létre magamnak, amit hónapról hónapra egyre elégedettebben viszek és bővítek.

  Gál Jácint - Ügyvezető, Megment-Ő Autómentő

 • Kezdő vezetőként nagyon sokat segített a coaching, hogy megtaláljam azt az utat, amin keresztül jó vezetővé válhatok. Megkönnyíti a mindenapjaim a kommunikáció és a konfliktus helyzetek kezelése tekintetében. 

  K. Attila - Magánszemély, felsővezető

Ha készen állsz a fejlődésre,
mi készen állunk rá, hogy támogassunk.

Mély és tartós partneri kapcsolatokat alakítunk ki ügyfeleinkkel, melyek lehetővé teszik, hogy a vállalat a közös munka során boldoguljon és fejlődjön. Célunk, hogy ha meglátsz minket a naptáradban, megelégedettséggel gondolj ránk.

Fordulj hozzánk bizalommal!

ajánlatot kérek!

Mindset For You

Veled dolgozunk: embereket fejlesztünk, rugalmasabb csapatokat építünk, és tartós szervezeti átalakulást érünk el.
Veled dolgozunk: embereket fejlesztünk, rugalmasabb csapatokat építünk, és tartós szervezeti átalakulást érünk el.
Vágjunk Bele!
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram