Mindset For You műhely

A közép- és felsővezetők számára nem léteznek megválaszolhatatlan kérdések? Sosem merülhetnek fel bennük kételyek? Mindig pontosan tudniuk kell, hogy mi a következő helyes lépés? Sajnos, amíg ezeket a gondolatokat igaznak fogadod el, nemcsak saját magadnak, hanem a cégednek a fejlődését is megakadályozod.

Kik vagyunk?

Munka- és szervezetpszichológiával foglalkozunk. Ebben a szemléletben támogatjuk a vezetőket, vállalkozásokat. Hiszünk abban, hogy a fejlesztés, szervezetfejlesztés nem csak a nagy cégek kiváltsága. Fontosnak tartjuk, hogy cégmérettől függetlenül professzionális HR-szolgáltatásokat és növekedéstámogatást nyújtsunk partnereinknek.
Munka- és szervezetpszichológiával foglalkozunk. Ebben a szemléletben támogatjuk a vezetőket, vállalkozásokat legyen szó fejlesztésről vagy HR-ről. Hiszünk abban, hogy a fejlesztés, szervezetfejlesztés nem csak a nagy cégek kiváltsága. Fontosnak tartjuk, hogy cégmerettől függetlenül professzionális HR szolgáltatásokat és növekedéstámogatást nyújtsunk partnereinknek.
Pszichológiából diplomáztunk. Munka- és szervezetpszichológiára szakosodtunk. HR-esként kerültünk a multik világába. Egy közös projekt során lettünk jó barátok. Olyan barátok, akik annak ellenére értik egymást, hogy rengeteg dologban különböznek. Így terelgetjük, húzzuk, lökdössük egymást a helyes irányba. Napi 3-4 telefonnal, 10-20 Messenger üzenettel, fanyar humorral és természetesen sok-sok türelemmel. Szeretjük a logikus és innovatív megoldásokat. Mániánk a fejlődés és a fejlesztés. Kényesek vagyunk a szakmánkra, mert tudjuk, hogy emberekkel foglalkozni felelősség. Ezek vagyunk mi: Nóra, Panna és Dóra.

Hogyan dolgozunk?

Tudjuk, hogy cégvezetőként hatalmas teher nehezedik rád a mindennapok során, viszont annak a tudásnak is a birtokában vagyunk, amellyel mindezeket a nehézségeket leemelhetjük a válladról. Ha változásra vágysz, mi készen állunk rá, hogy tanácsainkkal, kidolgozott és kipróbált módszereinkkel támogassuk a céged és a személyes fejlődésed.
Kérdezünk, hogy megértsünk. Felmérünk, hogy visszajelezzünk. Közösen gondolkodunk, hogy együtt fejlődjünk. Te készen állsz? Mi készen állunk!

A Mindset For You-t azzal a céllal hívtuk életre, hogy Kelet-Magyarország meghatározó humán fejlesztő partnere legyen. Fennállásunk első pillanatától szakmai korrektséggel fogjuk össze az azonos megközelítéssel dolgozó szakembereket. Segítjük mind az egyének, mind a szervezetek fenntartható, fejlődését serkentő működését.

Szakmaiságunk alapelvei

Szervezetfejlesztést minden vállalkozásnak. HR ismereteket minden vállalkozónak. Hisszük, hogy ez nem csak a nagyok kiváltsága és hogy ez nem csak problémaelhárítás. Tudjuk, hogy logikus struktúrában építkezni és fejlődni még a legmerészebb vállalkozás számára is kifizetődő. Az embert helyezzük fókuszba. Célunk az, hogy arra hívjuk fel a figyelmet, hogy a technológiai fejlődés mellett az emberi tényezők kiemelten fontosak az élhető, egészséges munkavégzéshez és a fenntartható sikerekhez.

A Mindset For You-t azért hívtuk életre, hogy szervezeteknek, vezetőknek és alkalmazottaknak egyaránt lehetőséget biztosítsunk az eredményes és fenntartható fejlődésre. Célunk, hogy Kelet-Magyarország meghatározó humán fejlesztő partnerévé váljunk, amely szakmai korrektséggel fogja össze az azonos megközelítéssel dolgozó szakembereket.
Az embert helyezzük fókuszba. Célunk az, hogy arra hívjuk fel a figyelmet, hogy a technológiai fejlődés mellett az emberi tényezők kiemelten fontosak az élhető, egészséges munkavégzéshez és a fenntartható sikerekhez. A Mindset for You-t azzal a céllal hívtuk életre, hogy Kelet-Magyarország meghatározó humán fejlesztő partnere legyen, mely szakmai korrektséggel fogja össze az azonos megközelítéssel dolgozó szakembereket.
Az embert helyezzük fókuszba. Célunk az, hogy arra hívjuk fel a figyelmet, hogy a technológiai fejlődés mellett az emberi tényezők kiemelten fontosak az élhető, egészséges munkavégzéshez és a fenntartható sikerekhez. A Mindset for You-t azzal a céllal hívtuk életre, hogy Kelet-Magyarország meghatározó humán fejlesztő partnere legyen, mely szakmai korrektséggel fogja össze az azonos megközelítéssel dolgozó szakembereket.

Az alábbi értékek mentén dolgozunk

Egyedi megoldások

Nem sablonokban gondolkodunk. A fejlesztést mindig hozzád és a szervezetedhez igazodva alakítjuk ki.

Maximális odafigyelés

Nálunk mindig Te vagy a középpontban. Nincs telefonhasználat, nincs közbevágás, kizárunk minden zavaró tényezőt.

Követhetőség

Veled, közösen határozzuk meg a célokat és a folyamatokat. Csak olyan programokat kínálunk, amiket Te is átlátsz és követni tudsz.

Nyílt kommunikáció

A kulcs az őszinteség. Minden találkozás alkalmával olyan környezetet teremtünk, ahol nyíltan és hatékonyan tudunk kommunikálni.

Célorientált programok

Az elérendő célhoz választunk eszközt. Egy problémánál nem a látható tünetek enyhítésére, hanem a kiváltó okok kezelésére koncentrálunk.

Titoktartás

A megbeszéléseken vagy a fejlesztéseken elhangzó információkat sosem minősítjük, és minden esetben bizalmasan kezeljük.

Eszköztárunk

Tanácsadás és coaching.
Szervezeti diagnosztika.
Kompetencia alapú interjú.
Csoportos és team coaching.
Workshop.
Kompetencia felmérés: AC, DC, tesztek és gyakorlatok.
Kompetencia felmérés: AC, DC, tesztek és gyakorlatok.
Tréning.
Pszichológiai tesztek és diagnosztikai eszközök.
Pszichológiai tesztek és diagnosztikai eszközök.

Mindset For You csapat

Nagy Nóra

Ügyvezető, Szervezetfejlesztő, Coach
Célratörő és megoldásorientált szemléletmódom mellett türelmesen kísérem végig beszélgető partnereimet az útjukon – legyen szó karrierút alakításáról, vezetői/vállalkozói szerep megerősítéséről vagy a munka és magánélet közötti egyensúly megtalálásáról. Azt mondják, hogy több generációt meg tudok szólítani. Én azt mondom, hogy mindennél jobban érdekelnek az emberek és a fejlődés támogatása. Ezért tudok koncentráltan figyelni mindenkire. Ezért tudok koncentráltan figyelni Rád.

Kérdésekkel és visszajelzéssel segítek megtalálni a célodhoz a Te eszközeid, a problémádra a Te megoldásod, a fejlődésedhez a Te utad.
Bővebben..

Bakó Panna

HR tanácsadó, Szervezetfejlesztő
Kreatív embernek tartom magam, és ezt a tulajdonságomat a munkámban is szeretem kamatoztatni. Nagyon közel áll hozzám a HR világa. Legyen szó HR tanácsadásról, szervezetfejlesztésről vagy készségfejlesztésről, működésem kiemelkedően fontos pontjai a hitelesség, a szakmaiság és a fejlődés támogatása. Elengedhetetlennek érzem, hogy tudásomat naprakészen tartsam – minden nap valami újat tanuljak szakmailag és önmagamról egyaránt. Folyamatosan figyelek az igényekre, és ehhez legjobban illeszkedő módon támogatlak Téged és a csapatod. Úgy tartom, hogy a sikerhez önismeretre van szükség. Ezen a területen is számíthatsz a támogatásomra – akár relaxáció formájában is.
Bővebben..

Mindset For You műhely tagjai

Rády Eszter

Vezetőfejlesztő pszichológus
Rendszerszemléletű pszichológusként dolgozom vezetők fejlesztésében egyéni és csoportos módszerekkel. A módszereim abban segítenek, hogy a klienseim kapcsolódni tudjanak saját belső erőforrásaikhoz és ezzel lehetőségük nyíljon a fejlődésre. A Mindset For You csapatát azzal erősítem, hogy a vezetők munka-magánélet integrációját támogatom a család-és párterápia eszközeivel.
Bővebben..

Kemecsei Dóra

Pszichológus
Elsősorban szakmai anyagok készítésével, és projekt feladatok koordinálásával támogatom kollégáimat és a partnereinket. Tapasztalatom a humán készségek fejlesztése terén van, felnőttekkel és gyerekekkel egyaránt foglalkozom. A nyitottságom az, amivel leginkább hozzájárulok ahhoz, hogy partnereink elégedettek legyenek, és bizalommal forduljanak hozzánk. Azt vallom, hogy ha én és az ügyfél egyaránt nyitottak vagyunk a változásra, a másik nézőpontjára, az eddig ismeretlen terepekre, akkor abból az együttműködésből nagyszerű dolgok születhetnek.

Mindezekhez a kitartásom és a türelmem szolgáltat eszközt. Sokat kutakodom a szakmai témákban, így kiemelt területem a branding és a szakmai kommunikáció.
Bővebben..

Dr. Andirkó Balázs

Ügyvéd
A HR és szervezetfejlesztés területe kéz a kézben jár a munkajoggal, hiszen a kiválasztást követő foglalkoztatás és a cégek növekedése során folyamatosan meg kell felelni a jogszerű foglalkoztatási szabályoknak. Ügyvédként egyik kiemelt szakterületem a munkajog, így a csapat tagjaival szoros együttműködésben azon dolgozom, hogy Mindset For You ügyfelei munkajogi dokumentációja, belső szabályzatai és egyéb szerződései a HR és szervezetfejlesztési folyamat alatt, illetve végén megfeleljenek a munkajogi előírásoknak.
Bővebben..

Szolgáltatások

Proaktív szervezetfejlesztés, Vállalkozóból vezető, Üzleti coaching, Tanácsadás, Találd meg a miérted!
Tovább

Cikkek

Tippek vállalkozóknak, fejlesztési ötletek mindenkinek. Gondolatok a munka világáról, vezetésről, HR-ről.
Tovább

Veled dolgozunk, veled gondolkodunk!

Ahhoz, hogy Te és a vállalkozásod egyaránt sikeres legyen
Ahhoz, hogy Te és a vállalkozásod egyaránt sikeres legyen
szükség van egy rendszerre,
szükség van jó vezetőkre,
szükség van elhivatott munkatársakra,
szükség van egy hatékonyan működő, motivált csapatra
és természetesen SZÜKSÉG VAN RÁD!
Legyen szó HR tanácsadó szerepkörről, kiválasztás támogatásról, csapatépítésről vagy egy fontos változás bevezetéséről, SZÁMÍTHATSZ RÁNK!
HOGYAN DOLGOZUNK?

Referenciáink

 • Ha szeretnél magabiztosabban állni a kihívások elé, mindenképp ajánlom ezt a relaxációs módszert. Nóra nagyon kedves , és figyelmes , tiszta szívvel ajánlom mindenkinek.

  Lovas Mária - sportoló, vállalkozó

 • Legyen szó egy gyakorlati motivációs workshopról vagy HR rendszerek fejlesztéséről & kialakításáról, tudom, hogy mindig számíthatok rá. Felkészültségével, pragmatikus szemléletével és magas empátiájával többször segített már nekem kihozni a legjobbat az adott helyzetből, amikor elakadtam. Köszönöm utólag és előre is!

  Sipos Dávid Tamás - HR tanácsadó

 • A Mindset for You proaktív szervezetfejlesztése összetartó és céltudatos közösséggé kovácsolta a csapatunkat. Felszínre kerültek mélyen gyökerező problémák, őszintén tudtunk beszélgetni személyes és céget érintő nehézségekről, zárkózottabb és újonnan érkező munkatársainknak pedig egy teljesen új oldalát ismerhettük meg.

  Nóri kedves, segítőkész és figyelmes személyiségének köszönhetően már az első csoportos foglalkozás oldott hangulatban és eredményesen zajlott, amióta pedig Panna is bekapcsolódott a munkába, a középvezetők képzésére is kiemelt figyelmet tudunk fordítani.

  Munkatársaink pozitív visszajelzése és lelkes hozzáállása visszaigazolta, hogy érdemes volt belevágnunk a szervezetfejlesztésbe. Biztosak vagyunk benne, hogy 2021-ben is folytatjuk az együttműködést.
  Bővebben elolvasom

  Szikszai Tamás és Oláh Bertold - CEO FutureManagement

 • Magas szintű szakmai felkészültsége, éleslátása és gyakorlatias attitűdje mind a program kezdeti finomhangolása, mind pedig sikeres kivitelezése szempontjából óriási biztonságot és támogatást jelentett számunkra. Személyében egy olyan üzleti partnerre találtunk, aki szerteágazó tapasztalataival és gazdag módszertani eszköztárával minden helyzetben kész volt válaszolni kihívásainkra. Köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk.

  Nóra magabiztos szaktudása, megnyerő és támogató személyisége a sikeres együttműködés garanciája, ezért csak ajánlani tudom mindazoknak, akik minőségi támogatást keresnek.”
  Bővebben elolvasom

  HR generalista - Stadler Szolnok Kft.

 • Erősségei közé tartozik a külső-belső ügyfelekkel történő kommunikáció, valamint a kreatív problémamegoldás. A közös projekt időtartama alatt végig lehetett számítani a szakértői csoporttal való együttműködésére, és az általa vállalt feladatok elkészülésére.

  KITE Zrt.

 • Megerősítést kerestem azzal kapcsolatban, hogy hogyan is tekintsek a munkaerőpiaci helyzetemre, reálisan látom-e, hogy mire vagyok képes. Azóta a mellékállású vállalkozásomból főállást hoztam létre magamnak, amit hónapról hónapra egyre elégedettebben viszek és bővítek.

  Gál Jácint - Ügyvezető, Megment-Ő Autómentő

 • Kezdő vezetőként nagyon sokat segített a coaching, hogy megtaláljam azt az utat, amin keresztül jó vezetővé válhatok. Megkönnyíti a mindenapjaim a kommunikáció és a konfliktus helyzetek kezelése tekintetében. 

  K. Attila - Magánszemély, felsővezető

Ha készen állsz a fejlődésre,
mi készen állunk rá, hogy támogassunk.

Mély és tartós partneri kapcsolatokat alakítunk ki ügyfeleinkkel, melyek lehetővé teszik, hogy a vállalat a közös munka során boldoguljon és fejlődjön. Célunk, hogy ha meglátsz minket a naptáradban, megelégedettséggel gondolj ránk.

Fordulj hozzánk bizalommal!

ajánlatot kérek!

Mindset For You

Veled dolgozunk: embereket fejlesztünk, rugalmasabb csapatokat építünk, és tartós szervezeti átalakulást érünk el.
Veled dolgozunk: embereket fejlesztünk, rugalmasabb csapatokat építünk, és tartós szervezeti átalakulást érünk el.
Vágjunk Bele!
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram