Veled dolgozunk

Cégeket fejlesztünk azáltal, hogy az embereket és az emberi folyamatokat fejlesztjük.
Előre gondolkodunk, mert az a célunk, hogy a céged fenntarthatóan működjön és növekedjen. Ehhez támogatást kínálunk Neked – optimalizálási lehetőségeket a folyamataidnak és fejlesztést a munkatársaidnak.
Egy jól funkcionáló szervezeti kultúra kézzelfogható eredményeket hoz. Ehhez kellőképp körülhatárolt célokra, együtt gondolkodó csapattagokra és agilis vezetőkre van szükség. Veled együtt eredményesen veszünk részt az erre irányuló törekvésekben: a menedzsmentet a stratégiai változások irányába mozdítjuk elő, integráltan fejlesztjük a folyamatokat a szervezeti és egyéni teljesítményben egyaránt, valamint elhárítjuk a céged útjába gördülő akadályokat.

És mindezt miért?

Szeresd a céget, amit vezetsz. Szeresd a vállalkozást, amin dolgozol.

Szolgáltatásaink

Szervezetfejlesztés

Számunkra a szervezetfejlesztés azt jelenti, hogy segítünk az embereknek a következő helyes lépés megtételében, és közös erővel egy élhető, szerethető közeget alakítunk ki, ahol lelkes és összetartó csapat kovácsolódik.
FEJLESZTEM A CSAPATOM!

Vezetőfejlesztés és coaching

Külső szemlélőként nemcsak a problémák gyökerét segítünk feltárni, hanem végigkísérünk azon az úton, ami elvezet a megoldásig – legyen szó kiégésről, konfliktuskezelésről vagy a versenyképesség növeléséről.
TÁMOGATÁSRA VAN SZÜKSÉGEM!

Diagnosztika, felmérések

Széles eszköztárunknak köszönhetően különböző diagnosztikai módszereket használunk arra, hogy felméréseket végezzünk, átfogó képet kapva és adva ezáltal az egyéni, illetve szervezeti működés tekintetében.
VÁLASZOKAT KERESEK!

HR tanácsadás és szolgáltatások

A mi szerepünk: kis- és középvállalkozások esetében támogatni a vezetőket és a HR-eseket, hogy professzionálisan és rugalmasan tudjanak reagálni a multinacionális cégek által befolyásolt munkaerőpiacon.
RÁTOK BÍZOM MAGAM!

Szolgáltatások

Proaktív szervezetfejlesztés, Vállalkozóból vezető, Üzleti coaching, Tanácsadás, Találd meg a miérted!
Tovább

Cikkek

Tippek vállalkozóknak, fejlesztési ötletek mindenkinek. Gondolatok a munka világáról, vezetésről, HR-ről.
Tovább

Mit várhatsz a Mindset for You-tól?

Titoktartás.
Célorientált programok.
Maximális odafigyelés.
Követhetőség.
Rátok szabott megoldások.
Transzparens kommunikáció

A munkánk címszavakban

Szervezeti felmérés és fejlesztési koncepció kialakítása.
Coaching.
Munkatárs fejlesztő programok.
Vezetői tanácsadás és fejlesztés.
HR tevékenységek.
Csapatfejlesztés.
Folyamatfejlesztés.

Támogatjuk a fejlődést

Átfogó eszköztárunkkal összehangoljuk az üzleti folyamatokat, az erőforrásokat és az embereket, 
hogy a szervezet alkalmazkodni tudjon a folyton változó külső és belső környezethez, igényekhez.

A munkánk címszavakban

Támogatjuk a fejlődést

Átfogó eszköztárunkkal összehangoljuk az üzleti folyamatokat, az erőforrásokat és az embereket, hogy a szervezet alkalmazkodni tudjon a folyton változó külső és belső környezethez, igényekhez.
fejlődni szeretnék!

Proaktív szervezetfejlesztési folyamatok vezetése és implementálása.

Coaching.

Vezetői tanácsadás és fejlesztés.

Csapatfejlesztés.

Szervezeti felmérés és fejlesztési koncepció kialakítása.

Munkatárs fejlesztő programok.

HR tevékenységek.

Folyamatfejlesztés.

Kik vagyunk és hogyan dolgozunk?

Munkahelyek, vállalkozások és emberek fejlesztésével foglalkozunk. Fejlesztő pszichológusok vagyunk. Munka- és szervezetpszichológiára szakosodtunk. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a multik világában, ahol HR és fejlesztési feladatokat biztosítottunk. Vezetőfejlesztést, változásmenedzsmentet, LEAN és minőségbiztosítási folyamatok működtetését támogattuk a humán erőforrás fejlesztésének szempontjából.

Dolgoztunk már kreatív csapattal innovációkon és műszaki emberekkel a hétköznapi együttműködésük fejlesztésén.

Kényesek vagyunk a szakmánkra, mert emberekkel foglalkozni felelősség. Szeretjük a logikus és innovatív megoldásokat.
HOGYAN DOLGOZUNK?

Miért csináljuk mindezt?

Mert ehhez értünk, ezt szeretjük, és ez áll összhangban a saját működésünkkel, értékrendünkkel.
Mert hiszünk abban, hogy egy tudatosabb szemléletet tudunk kialakítani a vállalkozásod életében.
Mert végig szeretnénk kísérni egy fejlődési úton, hogy a lehető legjobbat hozd ki magadból.
Mert eredményességre tudunk ösztönözni Téged, mint vezetőt, ezáltal pedig emberibb munkahelyeket vagyunk képesek teremteni.

Minket pedig te inspirálsz!

Ha készen állsz a fejlődésre,
mi készen állunk rá, hogy támogassunk.

Fordulj hozzánk bizalommal!

ajánlatot kérek!

Referenciáink

 • Ha szeretnél magabiztosabban állni a kihívások elé, mindenképp ajánlom ezt a relaxációs módszert. Nóra nagyon kedves , és figyelmes , tiszta szívvel ajánlom mindenkinek.

  Lovas Mária - sportoló, vállalkozó

 • Legyen szó egy gyakorlati motivációs workshopról vagy HR rendszerek fejlesztéséről & kialakításáról, tudom, hogy mindig számíthatok rá. Felkészültségével, pragmatikus szemléletével és magas empátiájával többször segített már nekem kihozni a legjobbat az adott helyzetből, amikor elakadtam. Köszönöm utólag és előre is!

  Sipos Dávid Tamás - HR tanácsadó

 • A Mindset for You proaktív szervezetfejlesztése összetartó és céltudatos közösséggé kovácsolta a csapatunkat. Felszínre kerültek mélyen gyökerező problémák, őszintén tudtunk beszélgetni személyes és céget érintő nehézségekről, zárkózottabb és újonnan érkező munkatársainknak pedig egy teljesen új oldalát ismerhettük meg.

  Nóri kedves, segítőkész és figyelmes személyiségének köszönhetően már az első csoportos foglalkozás oldott hangulatban és eredményesen zajlott, amióta pedig Panna is bekapcsolódott a munkába, a középvezetők képzésére is kiemelt figyelmet tudunk fordítani.

  Munkatársaink pozitív visszajelzése és lelkes hozzáállása visszaigazolta, hogy érdemes volt belevágnunk a szervezetfejlesztésbe. Biztosak vagyunk benne, hogy 2021-ben is folytatjuk az együttműködést.
  Bővebben elolvasom

  Szikszai Tamás és Oláh Bertold - CEO FutureManagement

 • Magas szintű szakmai felkészültsége, éleslátása és gyakorlatias attitűdje mind a program kezdeti finomhangolása, mind pedig sikeres kivitelezése szempontjából óriási biztonságot és támogatást jelentett számunkra. Személyében egy olyan üzleti partnerre találtunk, aki szerteágazó tapasztalataival és gazdag módszertani eszköztárával minden helyzetben kész volt válaszolni kihívásainkra. Köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk.

  Nóra magabiztos szaktudása, megnyerő és támogató személyisége a sikeres együttműködés garanciája, ezért csak ajánlani tudom mindazoknak, akik minőségi támogatást keresnek.”
  Bővebben elolvasom

  HR generalista - Stadler Szolnok Kft.

 • Erősségei közé tartozik a külső-belső ügyfelekkel történő kommunikáció, valamint a kreatív problémamegoldás. A közös projekt időtartama alatt végig lehetett számítani a szakértői csoporttal való együttműködésére, és az általa vállalt feladatok elkészülésére.

  KITE Zrt.

 • Megerősítést kerestem azzal kapcsolatban, hogy hogyan is tekintsek a munkaerőpiaci helyzetemre, reálisan látom-e, hogy mire vagyok képes. Azóta a mellékállású vállalkozásomból főállást hoztam létre magamnak, amit hónapról hónapra egyre elégedettebben viszek és bővítek.

  Gál Jácint - Ügyvezető, Megment-Ő Autómentő

 • Kezdő vezetőként nagyon sokat segített a coaching, hogy megtaláljam azt az utat, amin keresztül jó vezetővé válhatok. Megkönnyíti a mindenapjaim a kommunikáció és a konfliktus helyzetek kezelése tekintetében. 

  K. Attila - Magánszemély, felsővezető

Mindset For You

Veled együtt dolgozunk: jobb vezetőket formálunk, rugalmasabb csapatokat építünk, és tartós szervezeti átalakulást érünk el.
Vágjunk Bele!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram